Categories: Info si Utile

Curs de comunicare institutionala, la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează, în perioada 2-4 noiembrie, cursul „Comunicare instituțională și acces la informații de interes public. Transparența decizională în administrația publică”.

Cursul se adresează atât celor care lucrează într-o instituție publică, dar și celor care intenționează să ocupe astfel de funcții. Acesta are un caracter intensiv și informativ, și tratează aspecte legate de comunicarea instituțională a administrației publice locale, tehnici de protocol, secretariat instituțional, organizarea de evenimente, transparență decizională, tipologii, proceduri specifice și termene procedurale, reglementări în domeniul activității de soluționare a petițiilor, regimul informațiilor clasificate și a datelor cu caracter personal, regimul arhivării, software și formularistica specifică. Cursul se adresează atât persoanelor cu studii superioare precum și celor cu studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunostințele în acest domeniu.

Structura cursului se bazează pe Legea nr. 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, HG nr.123/2002, Legea nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Legea nr. 109/2007, privind reutilizarea informațiilor din instituțiile publice; reglementări în domeniul activității de soluționare a petițiilor, regimul informațiilor clasificate și datelor cu caracter personal, înregistrării și fluxului documentelor, regimul arhivării. În urma finalizării cursului, se obține un Certificat de Participare acordat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Informații suplimentare și înscrieri, la CRAFT, camera 104, numerele de telefon 0372-185.273 și 0742-924.344, e-mail.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

46 de minute ago

Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

2 ore ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

2 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

3 ore ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

3 ore ago