Arhiva pentru eticheta: curs

Maratonul Resuscitării

Maratonul Resuscitării la Timișoara. Învață să salvezi viața unui om!

Maratonul Resuscitării la Timișoara. Învață să salvezi viața unui om!

La Timișoara va avea loc Maratonul Resuscitării. Un curs de prim ajutor cu participare gratuită, unde poți învăța să resuscitezi și vei putea salva viața cuiva drag! Maratonul Resuscitării va avea loc în 16 noiembrie, începând cu ora 12.00, la Iulius Town, etaj 1, zona Intersport.

cursuri CCIAT

Un nou curs de pregătire în domeniul calităţii, la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, anunță organizarea unei noi serii a cursului: „Auditor intern în domeniul calităţii” (COR 214130) Cursul prezintă explicit cerințele standardului ISO 9001:2015, standard ce implică abordarea pe bază de proces (ciclul PDCA) şi gândirea pe bază de risc (riscuri și oportunități în afaceri).

curs

Cât de pregătit este copilul pentru primul an de școală? Curs la Timișoara

Puteți afla, prin intermediul unui curs care va avea loc la Timișoara, dacă cel mic este pregătit pentru primul an de creșă, grădiniță sau școală. Participarea la curs „costă” o donație – rechizite și ghizodane pentru copiii fără posibilități materiale din satele din Timiș.

Cum sa devii antreprenor de succes. Curs la CCIAT

În perioada 26 februarie – 9 martie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională (DFPP), organizează o nouă serie a cursului Competențe Antreprenoriale.A Acesta este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și este armonizat cu cerințele programului Start-up Nation.

Top