Categories: Partide

Din Caracal in Banat. Cristiana Anghel, primul loc pe lista ALDE Caras-Severin la Camera Deputatilor

Șoc mare cu lista ALDE la Caraș Severin! Cristiana Anghel, actual senator, a fost parașutată pe primul loc la Camera Deputaților, luându-i locul soției fostului baron cărășean Sorin Frunzăverde. La Senat, pe primul loc va fi Petru Lupșac, fost șef al Finanțelor din Oțelu Roșu, din casa căruia hoții au furat un seif plin cu bani.

Conducerea centrală a ALDE a definivat luni seara listele de candidați în toate județele în perspectiva alegerilor parlamentare. Rămasă fără „coledzi” la un moment dat, cunoscuta senatoare Cristiana Anghel a prins pe ultima turnură primul loc pe lista pentru Camera Deputaților în județul Caraș Severin. Surpriza este cu atât mai mare cu cât ea îi ia locul Doinei Frunzăverde, soția fostului baron cărășean Sorin Frunzăverde. După intrarea cu mare tam-tam în partid, Doina Frunzăverde s-a implicat în mai multe acțiuni cu caracter electoral. Inițial, ea a fost pusă pe primul loc pe lista la Senat, iar apoi a fost transferată oficial pe poziția similară de la Camera Deputaților, considerată mai eligibilă. Într-un final, a pierdut acest loc în favoarea unuia dintre cele mai bizare specimene din Parlament. Cunocută ca profesoara grevistă din Caracal, Cristiana Anghel a devenit cunoscută prin ieșirile și declarațiile sale aiuritoare.

O mișcare ciudată a avut loc și la Senat. Primul loc pe listă va fi ocupat de fostul șef al Finanțelor Publice din Oțelu Roșu, Petru Lupșac. În luna ianuarie 2013, Lupșac a reclamat la poliție că i s-a furat din casă un seif de 1.000 de kg, în care s-ar fi aflat 370.000 de euro și 160.000 de lei. La acea oră, Lupșac avea un salariu lunar de 2.800 de lei. În luna mai 2014, Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că fostul șef al finanțelor din Oțelu Roșu nu poate justifica suma de 2 milioane de lei, respectiv 490.000 de euro la acea vreme. (sursa foto: www.stelianmuscalu.ro)

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Jurnal de campanie (14). PS(perlea)D Dumbrăviţa, doi traficanţi de migranţi pe lista pentru Consiliul Local

Care este legătura între traficul de terenuri şi traficul de migranţi? Unul singur: PS(perlea)D Dumbrăviţa.…

14 minute ago

Echipa de minibaschet a Școlii Gimnaziale nr. 24 din Timișoara calificată la etapa finală a competiției național Cupa Campionii Viitorului ediția I

Sâmbătă, 18 mai 2024, a avut loc etapa interjudețeană de minibaschet mixt clasele III-IV ”Cupa…

O oră ago

Liga 3. Ghiroda şi Politehnica, victorii înainte de barajul direct

În acest weekend s-a disputat ultima etapă din Liga 3. În seriile vestice, deznodământul era…

O oră ago

Emblematica trupă Cargo va cânta la Buziaş, în weekend-ul următor , la “Aero West Bike Fest”

În weekend-ul următor, timp de două zile, la Buziaş va avea loc festivalul „Aero West…

4 ore ago

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

20 de ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

22 de ore ago