Categories: Sport

Echipele din Timisoara au un weekend important

Fotbal, mult fotbal, handbal, baschet, futsal. Este „meniul” principal pentru echipele timişorene din elită. ACS Poli intră rapid în arenă. Elevii lui Ionuţ Popa joacă vineri, de la ora 18, în ultima etapă din turul primei ligi, la Chiajna, cu Concordia. Dacă am început cu fotbalul, mai spunem că ASU Poli are un meci capital sâmbătă, de la ora 15, pe Ştiinţa, cun una din revalaţiile ligii secunde, Olimpia Satu Mare. Fetele de la CFR Timişoara merg la Târgovişte, unde duminică de la ora 11, întâlnesc echipa locală în Superliga de fotbal feminin. După două runde în care nu a avut joc, din diferite motive, băieţii de la Informatica Timişoara vor juca, în fine, în cadrul primei ligi de futsal, astăzi de la ora 17 cu CS KSE Tg. Secuiesc.

La handbal vom avea parte de un duel european, chiar dacă nu este vorba de un meci ce se va disputa în oraş. Astfel, sâmbătă, de la ora 11, HC SCM Poli Timişoara va juca pe terenul lui CSM Bucureşti. Ambele echipe au fost implicate în Cupa EHF, dar doar echipa noastră a rămas în competiţie. Tot sâmbătă, dar de la ora 18, de această dată în Sala Constantin Jude, „Leii din Banat” de la BC SCM Timişoara întâlnesc BCMU Piteşti în liga de elită la baschet masculin. Partida se va disputa în cadrul etapei a V-a din sezonul regulat. Rămânem la baschet şi mai spunem că divizionara secundă Timba joacă duminică, în aceeaşi sală, de la ora 19, în etapa a doua, cu Universitatea Cluj. Tot cu U Cluj va juca şi altă divizionară secundă din Timişoara. Este vorba despre fetele de la SCM Timişoara, care joacă împotriva echipei ardelene în etapa a doua a ligii secunde de baschet feminin.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

36 de minute ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

10 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

11 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

17 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

17 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

18 ore ago