Ioan Cojocari, indispensabil si la pensie! Fostul secretar, implicat in organizarea alegerilor

Cu toate că Primăria Timișoara este plină de „meritocrați”, pentru bunul mers al alegerilor parlamentare s-a apelat tot la fostul secretar Ioan Cojocari, ieșit la pesie în vara acestui an. El spune însă că se ocupă doar de chestiuni tehnice și, în special, pentru a asigura condiții bune în secțiile de votare electoratului PSD-ist.
Ieșit la pensie începând cu data de 1 august, fostul secretar al Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, pare a fi în continuare de neînlocuit, mai ales când e vorba de organizarea alegerilor. Și asta într-o instituție în care nu mai poți să te miști din cauza „meritocrației” care te înconjoară la fiecare pas. Pe de altă parte, implicarea lui Cojocari în organizarea alegerilor i-a nemulțumit extrem de tare pe liderii PSD Timiș, care nu înțeleg care e rostul ca un pensionar să se ocupe în așa ceva. „Da, m-a sunat și Sorin Grindeanu (președintele PSD Timiș – n.r.) să mă ia la rost de ce mă implic în organizarea alegerilor. I-am explicat că o fac voluntar și doar pe chestiuni tehnice”, ne-a declarat Cojocari.
El spune că, în momentul în care a părăsit primăria, a promis că va veni să ajute la pregătirea alegerilor. Voluntar, fără primească vreun ban. „Nu văd care-i problema. Nu mă duc la ședințe de organizare a alegerilor, nu mă implic în procesul electoral propriu zis. Mă ocup doar de chestiuni tehnice. Sunt vreo patru cinci școli unde nu e căldură. Mă duc la Colterm să rezolv. Sunt vreo două unde trebuie făcut trotuare și rezolv. Vin să-i ajut fiindcă am experiență în acest domeniu și știu cum decurg lucrurile, iar ei nu prea se pricep. În Timișoara există 210 secții de votare, aproape jumătate din județ. Ele trebuie să funcționeze”, spune fostul secretar. El se arată cu atât mai surprins de reacția PSD, cu cât spune că va ajuta electoratul acestui partid să participe la vot. „Eu vreau să fie căldură în secțiile de votare, să asigur condiții optime pensionarilor, adică electoratului PSD. Ei nu vor ca electoratul lor să se simtă biine în secțiile de votare? Să-mi facă atunci Grindeanu plângere la DNA!”, a mai spus Cojocari.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

58 de minute ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

O oră ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

2 ore ago

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

2 ore ago

În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO

Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la…

2 ore ago

La Ghiroda se va ridica un centru de colectare a deşeurilor prin aport voluntar

Luni, 29 aprilie, primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, a semnat autorizația de construire pentru ,,Centrul…

3 ore ago