Categories: Poli Timisoara

Poli castiga un punct cu Oli, cu un om mai putin si cu o noua gafa de portar

Poli Timişoara a întâlnit Olimpia Satu Mare într-un meci deosebit de important pentru violeţi. Cu patru înfrâgeri consecutive şi fără gol marcat de mai bine de trei jocuri, elevii lui Sorin Brândescu erau practic obligaţi să câştige jocul pentru a mai scăpa de presiunea ultimelor locuri, în timp ce Oli avea şansa să urce spre primele poziţii, în eventualitatea unei victorii.

Şi totuşi Poli a început prost, chiar de la 0-1, după încă o gafă de portar (violeţii nu au mai avut goalkeeper de la momentul când Burtic a fost exclus de conducere din echipă), care a făcut ca Silviu Pană să deschidă scorul încă din minutul 2. Pe un teren greu, cele două echipe au încercat apoi să construiască, dar lipsa de viziune şi tehnică a făcut ca meciul să fie slab în prima parte. Doar Blănaru şi D. Constantinescu au fost cât de cât periculoşi la poarta vizitatorilor. Spre sfârşitul primei părţi, situaţia se înrăutăţeşte pentru gazde, pentru că Bilia vede în doar câteva minute două galbene şi astfel este eliminat.

Încurajaţi de un public inimos, dar în număr mai mic chiar şi faţă de meciurile din Liga 5, Poli începe în atac, iar curajul este răsplătit în minutul 52, când Stancu transformă magistral o lovitură liberă de la peste 25 de metri, lateral stânga. Din acel moment, s-a jucat deschis, pe contre, nivelul partidei crescând simţitor. Până la final, ambele echipe au avut ocazii, cu un plus pentru Poli, care a atacat mai mult chiar şi cu un om mai puţin iar în minutul 90, un balon a fost scos de pe linia porţii, în urma unui atac excelent al gazdelor. S-a terminat 1-1, Poli rămâne în subsol şi se pregăteşte pentru jocul din Cupa României cu Pandurii, acolo unde îşi poate şterge toate păcatele din acest tur de campionat.

ASU Poli: Gkakos – Taub, Gălan, Bilia, Motreanu – Stancu – Ghinescu, Birău, Constantinescu, Teuţ – Bădăuţă. Au mai jucat: Blănaru, Mărgărit, Telescu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

3 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

4 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

11 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

14 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

14 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

17 ore ago