Categories: Afaceri

CEZ Vanzare ataca piata energiei electrice si a gazelor naturale din zona Banatului

Piaţa de energie din zona de vest a României are din această săptămână un nou concurent. Este vorba despre CEZ Vânzare, o companie din zona Olteniei care a deschis prima reprezentanţă din afara zonei de operare tradiţională, pornind în oraşul de pe Bega ofensiva pe piaţa concurenţială a energiei din România.

CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie electrică şi gaze naturale din sud-vestul României, a inaugurat marţi, 1 noiembrie, prima reprezentanţă din Timişoara şi a lansat portofoliul de produse de energie dedicat consumatorilor din Banat. Reprezentanţa CEZ Vânzare se află în centrul oraşului, pe strada 16 decembrie 1989, nr. 8, (Piaţa Maria), iar programul de funcţionare este de luni până vineri, în intervalul orar 9-17. „Timișoara este primul oraş în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanţă în afara Olteniei, aria sa tradiţională de operare. Aşadar, Timişoara poate fi considerat oraşul care dă ora exactă în strategia CEZ Vanzare de extindere a serviciilor de furnizare în pieţe noi”, spune Doina Vornicu, chief operations officer CEZ România.

Prezent la deschiderea oficială a reprezentanţei, Sorin Grindeanu, preşedintele CJ Timiş, a declarat că apariţia concurenţei nu poate fi decât benefică. „În primul rând vă urez bine aţi venit în Banat. Noi ne bucurăm că a apărut un concurent pentru furnizorul tradiţional de electricitate, orice concurenţă nu poate să fie decât benefică”, a spus Grindeanu. Reprezentantul Primăriei Timişoara a anunţat că, în parteneriat cu CEZ România, în perioada următoare, va fi deschisă în capitala Banatului o staţie de încărcare a autoturismelor cu propulsie electrică sau hibridă. Municipalitatea pune la dispoziţie spaţiul, iar CEZ România va dota staţia. „Pentru CEZ Vânzare începe un drum nou, unul pe care ni l-am dorit şi pentru care ne-am pregătit temeinic, şi ce loc mai bun de start decât oraşul în care s-a aprins pentru prima dată lumina? Îi aşteptăm pe timişoreni în primul «magazin» CEZ, unde o echipă locală de specialişti le prezintă produse şi servicii gândite să le facă viaţa mai uşoară şi, mai ales, cea mai bună ofertă pentru gaze naturale”, a declarat Cornelia Szabo, director executiv şi președinte al Directoratului CEZ Vanzare.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

11 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

12 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

14 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

15 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

17 ore ago