Categories: Timp liber

Timisorenii sunt asteptati sa faca, inainte de Craciun, 2.016 fapte bune! Cel putin

Vrei să faci fericit un copil? Nu-ți trebuie decât o cutie de pantofi, puțină imaginație și multă bunăvoință! De restul se ocupă, și în acest an, fetele de la Sfera Timișoarei.

Un târg de Crăciun mai altfel are loc în perioada 8-10 decembrie, între orele 10 și 18, la City Business Center, în Piața 700. Veți găsi aici decoraţiuni, bijuterii, cărţi, tablouri, delicatese bio, obiecte de mobilier, papioane şi diverse cadouri inedite. Veți putea alege cadouri speciale pentru cei dragi și, în plus, veți putea face fericit un copil. „«Numai fapte bune» este un proiect caritabil, educativ și plin de bucurie. Anual, în luna noiembrie derulăm o campanie prin care pregătim cadouri și apoi, în decembrie, le livrăm copiilor defavorizați din centrele de plasament și centrele de educare incluzivă. Doar împreună le putem oferi o bucurie celor mici. În 2014 am livrat 1.254 de pachete cadou, iar în 2015, peste 1.500. Anul acesta ne-am propus să oferim 2.016 cadouri”, spune Mirela Olariu Munteanu. Ce trebuie să faci? E simplu: ia o cutie goală de pantofi, de mărime medie, pe care o învelești în hârtie de cadou. Pune în cutie jucării, dulciuri neperisabile, periuță și pastă de dinți, cărti, fular, prosopel etc. Semnează-te, leagă cutia cu o panglică și fă o urare celui pentru care ai pregătit cadoul, e important pentru el să știe că, undeva, cineva se gândește la el. Adu cutia în perioada 8-10 decembrie, la City Business Center – parter, clădirea E-D, între orele 10 și 18. Foarte important: lucrurile trebuie să fie noi, unisex si universale, pentru vârste între 3 și 16 ani!

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

12 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

13 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

15 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

16 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

17 ore ago