Arhiva pentru eticheta: cadou

Trei dintre catargele pe care Culiţă Chiş le-a făcut cadou pe bani publici lui Nicolae Robu vor fi demolate

Trei dintre catargele pe care Culiţă Chiş le-a făcut cadou pe bani publici lui Nicolae Robu vor fi demolate

Primarul Dominic Fritz a dat dispoziţie ca trei dintre cele şase catage ridicate de fostul director din Primăria Timişoara Culiţă Chiş să fie înlăturate. Este vorba de cele amplasate la AEM, în Calea Şagului şi la intersecţia dintre dintre strada Holdelor şi Sfinţii Petru şi Pavel. Aceste catarge cu tricolor în vârf au fost instalate

Editorial de Ino Ardelean

România lor. Ce cadou mai primeşte un PSD-ist la ziua sa de naştere? Un minister, o prefectură…

„Vreau să îi urez prefectului sănătate multă, putere de muncă, este cel mai tânăr prefect din țară și cel mai eficient, iar funcția de prefect este un cadou al meu care i l-am făcut anticipat, ca și funcția de ministru al Comunicațiilor.”  Fraza îi aparţine preşedintelui PSD Iaşi, Maricel Popa, şi a fost emisă la

parfum barbatesc

Cele mai populare parfumuri pentru bărbați, ca să faci cadoul potrivit

Parfum sau „colonie”? Și nu, nu vorbim acum de colonie cu sensul de teritoriu ocupat și administrat de o națiune străină și care este dependent de aceasta pe plan politic, economic, cultural, conform Dexonline. În engleza americană, accepțiunea contemporană a cuvântului „cologne” este parfum pentru bărbați, dar termenul este controversat, date fiind diversele sensuri atribuite:

De ziua numelui, dar si de ramas-bun, Simonis l-a cadorisit pe Robu cu o bicicleta

De onomastica sa, primarul Nicolae Robu a invitat, marţi după-amiază, mai multă lume la o mică recepţie organizată în sala de consiliu a PMT. Dorind să fie „ecumenic” cu câteva zile înainte de alegeri, Robu i-a chemat, de această dată, și pe consilierii PSD, de la care a primit un cadou la care probabil nu se aștepta.

sdm

La SDM a venit Iepurasul: „cadou” de un milion de euro de la bugetul local

Face lucrări pe foarte mulți bani, dar este într-o situație financiară dezastruoasă. Firma de construcții a consiliului local, SC Drumuri Municipale (SDM), a primit un cadou de aproape un milion de euro, ca să nu pună definitiv lacătul pe ușă. Culmea este că, în prezent, SDM n-are bani nici măcar să cumpere materiale pentru lucrări precum cea de la Podul Michelangelo!

Top