Categories: PartideUltima ora

De rasul curcilor: cinci liberali din CJ Timis i-au spus lui Dobra ca l-au votat!

Situaţia în cazul votului de sâmbătă în favoarea noului preşedinte al CJ Timiş, Călin Dobra, devine pe zi ce trece tot mai ilară. Nicolae Robu îi caută pe cei doi „trădători” care l-au votat pe Dobra pentru a-i pedepsi, iar PSD-iştii fac acelaşi lucru, dar pentru a-i… răsplăti.

Sâmbăta trecută, noul preşedinte al CJ Timiş, PSD-istul Călin Dobra, a fost votat inclusiv de doi liberali. Sau, mai exact spus, de cel puţin doi liberali. Şi asta după ce, cu două zile înainte, într-o şedinţă de partid, aleşii PNL au stabilit că vor vota împotriva candidatului PSD. După vot, preşedintele demisionar al PNL Timiş, Nicolae Robu, a început vânătoarea de vrăjitoare, încercând să afle cine ar fi cei doi trădători. Luni seara, consilierii PNL au fost puşi să jure pe Biblie că nu l-au votat pe Dobra, iar unii nu s-au sfiit să jure strâmb. Pasul următor a fost ca Robu să anunţe şi proba detectorului de minciuni. Dincolo de grotescul situaţiei, trebuie spus totuşi că Robu are dreptate atuci când caută trădătorii, mai ales că toţi au fost de acord cum să se voteze.

Numai că lucrurile iau o turnură şi mai bizară. Potrivit unor surse din PSD, cinci liberali le-ar fi spus că au votat cu Dobra. În plus, PSD a avut negocieri cu mult mai mulţi liberali. Prin urmare, s-a ajuns în situaţia absolut caraghioasă ca nici PSD să nu ştie pe cine să răplătească. „Dobra îşi va lua şi el o Biblie, ca să-i pună pe liberali să jure. Au fost în jur de zece cu care s-a discutat şi au promis că-l vor vota, iar după vot vreo cinci au spus că au şi votat cu noi. Deci şi la noi e deranj, fiindcă ne-am aşteptat ca mult mai mulţi liberali să voteze cu Dobra, nu doar doi”, ne-a declarat o sursă din anturajul preşedintelui CJ Timiş. Aşadar, dacă la PNL consilierii liberali se jură că nimeni n-a votat cu Dobra, aceiaşi consilieri îl asigură pe liderul CJ că au pus „ştampila” pe numele lui. Evident, există posibilitatea ca, într-adevăr, cinci liberali, nu doi, să fi votat cu Dobra, caz în care unii aleşi din coaliţia aflată la putere nu l-au votat. De altfel, printre PSD-işti circulă și zvonul că UNPR-iștii n-ar fi votat cu actualul lider al CJ.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

2 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

3 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

4 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

8 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

9 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

9 ore ago