Categories: Alte sporturi

Mandic a parasit BC Timisoara fiindca asa a vrut, clubul oricum nu-l poate da afara pe Otasevic

Despărţirea de Nenad Mandic a luat prin surprindere pe toată lumea. De la conducerea clubului, la jucători şi la fani. Ilie Triţoiu, managerul general al clubului, a încercat să răspundă la întrebarea „de ce”, cu atât mai mult cu cât tehnicianul şi-a făcut cu brio treaba şi era apreciat de toată lumea.

Oficialul a spus că decizia despărţirii îi aparţine în totalitate antrenorului. „Noi nu ne-am gândit că el va pleca. Uşa clubului rămâne deschisă pentru el. Ne-a ajutat anul trecut să ne salvăm de la retrogradare şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut aici. Plecarea survenită este decizia lui”, a spus Ilie Triţoiu. Acesta a aruncat însă o săgeată subtilă către fostul tehnician spunând că „nu suntem o echipă de locul 7, avem alte pretenţii de la formaţia asta. Vrem mai mult”, încercând astfel să explice de ce clubul l-a dat afară pe Nikola Otasevic, probabil mărul discordiei dintre tehnician şi club. Conducătorul de joc nu a strălucit în tricoul violet, dar, chiar şi aşa, a stat cel mai bine din echipă la pase decisive şi intercepţii. Otasevic era un apropiat al antrenorului sârb, care poate nu a putut trece peste faptul că acestuia i s-a reziliat contractul peste capul sau. Până la urmă, Nikola Otasevic a rămas la dispoziţia clubului, deoarece impresarii lui nu au acceptat despărţirea de club. „Momentan se pregăteşte cu noi până vom găsi o soluţie să rezolvăm această situaţie”, a mai spus Triţoiu. Cristi Bota este noul antrenor principal al echipei, el urmând să stea pe bancă duminică, la meciul cu Steaua, programat pentru ora 20, în Sala „Constantin Jude”. Tot duminică ar putea debuta Jonte Flowers, care a semnat cu clubul până în vară, dublul campion naţional cu Ploieştiul având posibilitatea să-şi prelungească apoi contractul.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

16 minute ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

36 de minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

O oră ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago