Categories: Economic

Cum sa-ti alegi vacanta perfecta: targ de turism de Martisor, la Timisoara

Vreți să mergeți într-un loc special? Căutați-l și, la început de martie, vizitați Târgul de Turism „Vacanța”. Aici vă așteaptă oferte dintre cele mai interesante, cu reduceri care pot ajunge și la 30%. În plus, veți putea primi sfaturi personalizate, pentru ca toate vacanțele voastră să fie așa cum v-ați dorit.

Cel mai mare târg de turism din Banat are loc în perioada 3-5 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. La Târgul de Turism „Vacanța” vor participa peste 25 de agenții, cu oferte de vacanţă în ţară şi în străinătate, cu reduceri între 10 și 30 la sută. Persoanele care își doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate. Nu vor lipsi ofertele pentru Mexic şi Republica Dominicană, Bali, Caraibe, dar și pentru Costa Brava, Costa Blanca, Antalya, Grecia, Norvegia, Insulele Canare, Maroc sau Madeira. „Este cea de-a patra ediţie a târgului de turism şi ne-am propus să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete de vacanţă complete şi cât mai diverse. Anul acesta am organizat mai devreme evenimentul pentru a menţine preţurile cât mai scăzute, suntem încă în perioada de early booking. Credem că participanții la târg vor fi interesați foarte mult de România, din două considerente: ofertele sunt tot mai atractive și diverse, iar evenimentele tensionate din Europa și din lume îi determină pe mulți să aleagă destinații aproape de casă”, spune Raluca Ungureanu, prim-vicepreşedinte ANAT – Regiunea Vest. Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2017, iar copiii vor avea parte de un loc de joacă special amenajat pentru ei, astfel încât părinții să poată solicita în voie informații despre ofertele de vacanță. Târgul, organizat de ANAT în parteneriat cu Agenția de Publicitate Atu Advertising, va fi deschis în fiecare dintre cele trei zile între orele 10 și 19, intrarea fiind gratuită.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago