Categories: Poli Timisoara

Scoala Altfel, cu ASU Poli la antrenament

Divizionara secundă Politehnica Timișoara şi-a anunțat implicarea în programul „Școala altfel”. Clubul alb-violet invită profesorii timișeni din ciclul primar și gimnazial, care doresc să le ofere elevilor o experiență unică alături de fotbaliștii clubului bănăţean, să se înscrie în acest program.

© Emanuel Titus Iliesi


Elevii vor afla direct de la jucători care sunt satisfacțiile vieții de fotbalist, dar și care sunt sacrificiile ce trebuie făcute pentru performanță. „Școala altfel” se va desfășura în perioada 27 februarie – 3 martie, perioadă în care vor fi organizate cinci antrenamente ale echipei, la Baza 2 a Universității Politehnica,, la care sunt invitaţi profesorii şi părinţii, alături de elevi. Pe parcursul a 90 de minute, cei mici vor avea ocazia să observe în detaliu cum decurge un antrenament al unei echipe de fotbal, de la pregătirea jucătorilor, la exercițiile specifice sau chiar la modalitatea în care jucătorii relaționează cu antrenorul ce îi coordonează. Zona de unde elevii vor putea urmări antrenamentele va fi clar delimitată, pentru a nu deranja activitatea pe teren. La finalul antrenamentelor, cei mici vor putea să pună întrebări, să facă poze cu jucătorii ASU Politehnica Timișoara și să ia autografe de la aceștia. Fiecare elev va primi două bilete la meciul pe care Politehnica Timișoara îl va juca cu Dacia Unirea Brăila, în 4 martie, pe stadionul Știința.

Înscrieri în program se pot face fie sunând la numerele de telefon 0724.654.387 (Sebastian Novovic) sau 0737.329.686 (Ciprian Freanț), fie pe e-mail, aici și aici. În altă ordine de idei, Politehnica a învins, miercuri, la Salonta colega de eşalon Luceafărul Oradea cu 2-1. Este a doua victorie pentru violeţi în aceasta iarnă, după 3-0 la Orşova cu locala Dierna. Elevii lui Sorin Brândescu au în bilanţ şi o remiză, 2-2 cu Békéscsaba.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago