Categories: Social

Din nou, protest in Piata Victoriei! Se pleaca din cartiere

Timișorenii sunt așteptați, miercuri seară, de la ora 18, în Piața Victoriei, pentru a protesta în continuare împotriva amnistiei și grațierii. Se va pleca în mod organizat, în jurul orei 17, din Complexul Studențesc, și se intenționează să se facă acțiuni similare și în alte cartiere.

În jur de 500 de timișoreni s-au adunat, miercuri, la prânz, în fața Palatului Administrativ, pentru un protest care a durat circa o oră și jumătate. S-a făcut apel la unitate, iar organizatorii speră că la acțiunea programată la ora 18 să fie și mai mulți oameni în stradă. Se intenționează plecarea, în mod organizat, din mai multe cartiere ale orașului. Cert este că, în jurul orei 17, se va pleca din Complexul Studențesc spre centru, în ideea că mai mulți tineri se vor alătura protestatarilor. În jur de 2.000 de oameni au stat în Piața Victoriei până în jurul orei 2, cerând demisia guvernului și huiduind îndelung numele premierului Sorin Grindeanu.
UPDATE: „Știm că este sesiune, dar asta nu ne scuză! Mai bine la protest decât integralist. Mai bine ne apărăm țara acum, cât avem ocazia, România e și a noastră! E timpul să le arătăm încă o dată că nu e de glumă cu studenții! Nu corupției, nu grațierii, nu amnistiei, nu abuzului în serviciu. Ia-ți de-o aripă colegul de cameră, spune-i să-și cheme alți prieteni și ne vedem în Piața Operei! Ora 17:00: Banca Transilvania din Complex – Aleea Studenților – 3F Liceul «Ion Vidu» – Piața Operei”, sună invitația adresată studenților.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago