Categories: Partide

PSD Timis: Il sustinem total pe Grindeanu, guvernul trebuie sa continue in acelasi mod

Social-democrații din Timiș nu ies în public cu declarații politice, dar asta nu-i împiedică să anunțe că doresc „continuarea implementării programului de guvernare”. Opinia este aceeași, atât la nivelul organizațiilor locale ale PSD, ai căror membri cred că protestele de stradă nu mai au sens, cât și printre sindicate și organizații profesionale.

Liderii social-democrați din Timiș, primarii și președinții de organizații locale și-au anunțat public, după câteva săptămâni de tăcere, sprijinul pentru premierul Sorin Grindeanu. Au făcut-o printr-un comunicat de presă, emis după ședințele BPJ, respectiv a Comitetului Executi. „Sorin Grindeanu este președintele PSD Timiș, iar noi și colegii noștri din județ avem mare încredere în el, îl susținem total. Primarii și președinții de organizații locale au transmis foarte clar că își doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, să fie dus la bun sfârșit. Oamenii au văzut că în doar o lună de guvernare au fost luate deja o serie de măsuri concrete și vor să se continue în același mod”, spune Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș. Conform acestuia, o atitudine similară se înregistrează și printre membrii simpli ai organizațiilor locale, dar și printre sindicaliști, care cred, cu toții, că protestele de stradă ar trebui să se încheie. „Colegii noștri îl cunosc pe Sorin Grindeanu și îl susțin, dar aveau nevoie de o confirmare că Guvernul Grindeanu rămâne în funcție. Ei consideră că protestele au rămas fără obiect după abrogarea OUG 13 și așteaptă noi măsuri din partea guvernului. Am primit semnale clare din partea asociațiilor profesionale și sindicale din educație, sănătate și administrație, foarte mulțumite de măsurile luate până acum de Guvernul Grindeanu și care doresc continuarea programului nostru de guvernare”, a mai spus Dobra.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

2 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

3 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

9 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

9 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

10 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

12 ore ago