Robu s-a saturat de Goia: E incapabil si indolent, ii cer demisia de la RATT!

Primarul Nicolae Robu cere demisia managerului RATT, Ioan Goia, și a întregului consiliu de administrație. Dacă acest lucru nu se produce, edilul vrea convocarea AGA, care să ia măsura punerii pe liber a șefilor regiei de transport. Robu spune că s-a săturat de incompetența lui Goia.

În decembrie 2016, primarul Nicolae Robu spunea că nu-l demite pe Ioan Goia, directorul RATT, deși era nemulțumit de activitatea acestuia. Totuși, edilul declara, cu jumătate de gură, că așteaptă o eventuală demisie a lui Goia. „Nu pot schimba prea ușor o persoană care a ajuns într-o funcție în urma unui concurs. Nu-l demit pe Ioan Goia, procedura de demitere este greoaie și cere timp (…) Dacă nu-și dă demisia, după sărbători, am să-l demit”, declara Robu. Nu s-a întâmplat însă nimic, iar acum primarul Timișoarei spune că și-a pierdut răbdarea. „Am vrut să cer demisia întregii conduceri a RATT. Oamenii aceștia cred că sunt boicotori. O să cer Adunării Generale a Acționarilor să pună lucrurile la punct, ceea ce se întâmplă întrece absolut toate limitele (…) Am ajuns la concluzia că nu merită să mai stau de vorbă cu acești oameni, nu respectă nimic din ceea ce le cer. Regia de transport merge din ce în ce mai rău. Avem o infrastructură foarte bună, cu troleibuze și autobuze foarte bune, cu 14 tramvaie noi modernizate, avem și cele șase minibuze Mercedes… și transportul în comun în Timișoara merge foarte prost. Cer AGA, care e formată din toți consilierii locali, să se întrunească și să ia măsuri radicale. Nici nu e cazul să se aștepte expirarea mandatelor. Eu cred că sunt incapabili și indolenți. Cer AGA să se întrunească și să ia aceste măsuri radicale. Nu mai merge cu vorba, trebuie să se ia aceste măsuri radicale, nici nu e cazul să se aștepte expirarea mandatelor. Oricum, mandatele lor de directori expiră în acest an”, a spus, marți, Robu. Ce l-a enervat atât de tare pe edil, de această dată? „Cireașa de pe tort a fost evenimentul de ieri. Să vezi vatmani care habar nu au cum se dă drumul rampei pentru persoane cu dizabilități și conducerea să dea din umeri… Sunt nemulțumit de faptul că nici acum acele minibuze nu sunt puse în funcțiune. I-am spus domnului Goia în repetate rânduri că trebuie puse în funcțiune și fără sistemul de ticketing”, a explicat Nicolae Robu. Întrebat dacă este de părere că Ionuț Nasleu, actual consilier personal al său și fost director adjunct al RATT, ar fi un manager mai bun decât Goia, Robu a preferat să nu comenteze. „Nu știu, nu știu nici dacă își dorește așa ceva. Nu se pot face comparații între dl Nasleu și dl Goia. Nu am de ce să fac comparații. Domnul Goia este un manager foarte slab. Atât”, a spus primarul.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

6 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

9 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

10 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

11 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

11 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

13 ore ago