Categories: Alte sporturi

Transfer de senzatie pentru Timba

BC Timba Timișoara a înregimentat un nou jucător în încercarea de a accede pe prima scenă a baschetului din România. Conducătorii echipei bănăţene au ajuns la o înțelegere, valabilă până la finalul acestui sezon, cu experimentatul Branko Cuic, care a obținut nu cu mult timp în urmă și cetățenia română.

Potrivit înțelegerii dintre cele două părți, Branko Cuic își va aduce aportul la echipă în special la turneul final care se va desfășura la începutul lunii iunie, după terminarea Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cuic, 39 de ani, face parte actualmente din din staff-ul liderului Ligii Naționale, U-BT Cluj, iar în urmă cu câteva sezoane, mai exact în campionatul 2011/2012, sârbul a evoluat la BC Timişoara. Săptămâna trecută, oficialii „urşilor” l-au înregimentat şi pe Mirko Kovac. Jucătorul sârb ce evoluează pe poziția 3 a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu opțiune de prelungire. În vârstă de 33 de ani, Mirko Kovac îl va înlocui pe Nate Barnes, care nu mai face parte din lotul condus de Bogdan Murărescu. Cunoscut publicului român după ce a jucat pentru Pitești și Craiova, Kovac are în CV și nume importante ale baschetului, cum ar fi Partizan Belgrad, cu care a câștigat și un titlu, sau Steaua Roșie, iar ultima oară a jucat în prima ligă din Grecia pentru Koroivos. (sursa foto: u-bt.ro)

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

6 ore ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

10 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

13 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

13 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

13 ore ago