Vrei să fii bucătar? Poți urma acum un curs autorizat, care îți oferă ulterior posibilitatea de a-ți găsi un loc de muncă așa cum îți dorești. Cursul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională.
Cursul are loc în perioada 5 aprilie – 5 august și se adresează tuturor celor care doresc să profeseze ca bucătari calificați, precum și celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile în materie de gastronomie. Tematica vizează: pregătirea și depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde și reci, gustări calde și reci, mâncăruri din carne, mâncăruri din legume / orez / pește, fructe de mare, sosuri, salate, paste făinoase, aluaturi, dulciuri); manipulare cuțite profesionale; pregătirea stocurilor; instrucțiuni privind igiena, siguranța, organizarea activității. Cursul are 240 de ore de teorie și 480 de ore de practică, acestea din urmă transpuse în patru luni practică în producție. Cursul va fi susținut de chef Georgeo Andrei și se va finaliza cu un examen. Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Informații suplimentare și înscrieri, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, camera 110, sau la numerele de telefon 0256-219.173, 0724-604.132, e-mail: dfp@cciat.ro, amluca@cciat.ro, anamaria.luca87@yahoo.ro, Ana Maria Luca – consultant cameral.
Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara informează că, până la finalul lunii noiembrie, au fost…
Primăria Timişoara anunţă că avizele de acces auto în zona Cetate vor fi prelungite automat…
Comună aflată în continuă dezvoltare, Moşniţa Nouă are nevoie de un nou Plan Urbanistic General…
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au reținut un tânăr de 25 de ani, bănuit…
Timișoara va primi șase milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru îmbunătățirea iluminatului public, de la…
Piața imobiliară timișoreană este una dintre puținele în care prețurile se păstrează încă în limita…