Primaria a impartit terenurile pentru case. Sanda Grebla, fericita castigatoare a unui lot

Primăria Timișoara a publicat lista cu tinerii care vor primi terenuri pentru case. Printre cei care vor obține teren se numără deja celebra Sanda Greblă, cea mai apropiată colaboratoare a primarului Nicolae Robu, dar și consilierul local PNL Grigore Grigoroiu, un alt important colaborator al primarului.
Primăria Timișoara a pus la dispoziția tinerilor sub 35 de ani 128 de parcele pentru case, situate în zona Ovidiu Balea. În noiembrie 2016, consilierii locali au votat regulamentul și criteriile pe baza cărora urma să fie făcută selecția tinerilor. Dosarele au putut fi depuse până pe 15 ianuarie, când au fost contorizate 254 de noi solicitări. Totuși, în jurizarea finală au intrat și dosare vechi. Primarul Nicolae Robu a explicat recent: „Toate datele au fost introduse pe calculator. Mie mi-au spus că au introdus în calculator tot ce este din istorie, pentru că nu se poate face o evidență decât dacă se face o comunicare că s-a făcut deliberarea și că dosarul a fost respins. Au fost puse toate cererile din istorie, pentru că au tot fost depuse și nu s-a făcut nicio jurizare. Și atunci, noi am fost obligați să introducem în competiție toate cererile”.
Iar ce a ieșit din calculator a fost ceva extrem de interesant. Deși un criteriu important pentru a primi lot de casă ar trebui să fie situația familială (căsătorită sau nu, copii), printre cei care vor primi un teren se numără și Sanda Greblă. Necăsătorită, aceasta a devenit celebră ca fiind cea mai apropiată colaboratore a primarului Robu, fiind un adevărat cerber al primăriei, instituție în care nu se întâmplă nimic fără știrea acesteia. Pe listă apare și tânărul consilier PNL Grigore Grigoroiu, cel care s-a ocupat de campania electorală a lui Robu în zona de sondaje telefonice. Grigoroiu este și director adjunct al Casei Studenților, pus în funcție tot de Robu. Nu lipsește de pe listă nici consilierul primarului Cătălin Iapă, dar și fosta arhitectă-șefă Andreea Stănilă. Tinerii liberali mai sunt reprezentați pe listă de Claudiu Chira și Andra Ciupercea, ultima fiică de ofițer SRI și fostă logodnică a unui important lider PNL Timiș. Foarte probabil pe listă se regăsesc și alți tineri liberali, ale căror nume sunt însă mai puțin cunoscute. Lista completă poate fi vizualizată aici.

 

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

7 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

11 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

14 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

14 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

16 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

16 ore ago