Categories: PartideUltima ora

Alain Rus catre Alin Popoviciu: Ai uitat ca m-ai chemat sa-l dam jos pe Robu?

Pretendent la funcţia de preşedinte al PNL Timiş, Alain Rus a dezvăluit joi seara un complot al lui Alin Popoviciu. Potrivit acestuia, Robu ar trebui votat preşedinte al filialei, pentru ca, ulterior, noul Birou să-l destituie.

Schimb de replici halucinante la ultima şedinţă a BPJ al PNL Timiş, dinaintea alegerilor judeţene care vor avea loc sâmbătă. Totul a pornit de la refuzul preşedintelui interimar Nicolae Robu de-a aproba candidatura lui Alain Rus la funcţia de preşedinte. Lui Rus i s-a reproşat că nu este membru al al organizaţiei din Timiş, ci de Caraş-Severin a PNL. Ca de obicei, Robu a recurs la jigniri, afirmând, printre altele, că-i pare rău c-a avut un student atât de nereuşit ca Rus. La un moment dat, în discuţie s-a băgat şi secretarul general Alin Popoviciu, singurul care stătea lângă Robu la prezidiu. El i-a sărit în ajutor lui Robu, criticându-l pe Rus. Numai că ultimul i-a dat o replică care i-a scos din adormire pe cei din sală. „Aline, ai uitat că acum o săptămână ai venit la mine şi m-ai rugat să candidez? Ai uitat că mi-ai spus că acum e bine să fim în echipă cu Robu, ca apoi să-l dăm jos? Nu de aia m-ai chemat ca să-l dăm jos pe Robu?”, a spus Rus. Popoviciu s-a făcut roşu la faţă, a încercat să mormaie ceva, însă n-a mai fost nevoie de multe explicaţii, Robu încheind şedinţa: „Gata, am terminat, haideţi la meci!”. Până atunci însă s-a stabilit că Alain Rus nu va candida. De asemenea, pe motiv că nu şi-au achitat cotizaţia, trei primari PNL nu vor avea drept de vot sâmbătă. Este vorba de edilii din Bucovăţ (în PNL din 1990), Belinţ şi Secaş. Şi asta deşi mai mulţi din sală au vrut să le achite cotizaţiile.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago