Categories: Politica

Ramasagul lui Simonis: sala de 16.000 de locuri a PSD, gata mai repede decat cea a lui Robu de 3.000 de locuri

Deputatul PSD Alfred Simonis îl acuză pe primarul Nicolae Robu că vrea să saboteze demersul PSD de-a construi o sală polivalentă de 16.000 de locuri. PSD-istul susține că Robu vrea să blocheze orice obiectiv care nu e al lui. Totuși, el face pariu că sala PSD-ului va fi gata înainte de cea cu 3.000 de locuri a Politehnicii pe care și-a asumat-o și Robu.
Deputatul PSD Alfred Simnis a reacționat imediat după ce primarul Nicolae Robu a promovat un sondaj pe Facebook, întrebându-și „prietenii” unde vor să fie amplasată noua Sală Polivalentă. Respectiv în zona Stadionului „Dan Păltinișanu” cum dorește el sau la intrarea în comuna Giroc cum propune PSD. Simois îi amintește lui Robu că n-a reușit să facă o sală de 3.000 de locuri de mai mulți ani, iar acum vrea să soboteze proiectul PSD. „Nicolae Robu continuă să saboteze Timișoara. După ce se chinuie de 5 ani să construiască o sală polivalentă de 3.000 locuri, iată că dl. Robu se opune construcției unei astfel de săli, la o capacite mult mai mare, 16.000 de locuri, de către Guvernul României, pe motiv că aceasta este prevăzută la marginea Timișoarei, chiar la ieșirea către Giroc. Degeaba i-au spus specialiștii Companiei Naționale de Investiții că terenul acesta este mai potrivit, domnul Robu nu înțelege și insistă ca aceasta să se facă lângă stadion!”, arată Simois tot pe Facebook.
Deputatul mai spune că Robu aplică principiul dacă nu face el, să nu mai facă nimeni. Mai mult, PSD-istul spune că Robu vrea acum să estompeze scandalul momentului și propune un pariu. “Trecând peste faptul ca astfel de complexuri sportive se construiesc la marginea orașelor, pentru a nu sugruma traficul în zonele centrale, dl Robu nu înțelege că de data asta nu e decizia lui. Și bine că e așa, pentru că dacă o sală de 3 000 de locuri o face în 7-8 ani, mă întreb în cât timp ar fi capabil să construiască una de 16 000. Nervozitatea lui Robu din aceste zile esta dată pe de o parte de scandalul alocării terenurilor către apropiații din PNL, iar pe de alta de necesitatea bolnăvicioasă de a bloca orice obiectiv realizat de altcineva în afară de el. Sunt dispus să pun rămășag că sala Consiliului Județean va fi realizată înainte de cea a primăriei, deși se va începe cu o întârziere de 5-6 ani!”, mai arată Simonis.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

8 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

11 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

12 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

13 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

13 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

15 ore ago