Categories: Administratie

Robu ameninta PSD cu “munitie grea” in scandalul amplasarii Salii Polivalente

Nicolae Robu nu este de acord cu intenția PSD de-a ridica Sala Polivalentă la Giroc, amenințând că are “muniție grea, chiar foarte grea” împotriva liderilor social-democrați dacă vor continua cu acest demers. Până una-alta, însă Robu își sondează “prietenii” de pe Facebook vizavi de acest scandal.
Dacă inițial Robu amenința că va face un referendum privind locația viitoarei săli polivalente, acum pare să se fi răzgândit, preferând doar un sondaj pe Facebook în acest sens. Astfel, el și-a întrebat pritenii de pe rețeaua de socialilizare unde ar trebui amplasată viitoarea sală polivalentă: în Giroc sau în zona Stadionului “Dan Păltinișan”. Aminitim că la mijloc este doar o promisiune a PSD că se va face o sală cu 16.000 de locuri care ar urma să fie amplasată la intrarea în comuna Giroc. Tot PSD a promis și ridicarea unui nou stadion cu 32.000 de locuri pe actlualul amplsament al lui “Dan Păltinișanu”. Spre deosebire de PSD-iști, Robu dorește ca sala aflată doar la nivel de promisiune să fie realizată în zona stadionului.
Mai mult, el încearcă să-și aroge și merite în privința construirii acestei săli. “Stimați timișoreni, știți bine că încă de la începutul primului meu mandat de Primar, am făcut diligențe pentru ca Timișoara să ajungă să aibă o mare sală polivalentă. Pe parcurs, v-am ținut la curent cu progresele făcute – progrese mici, dar… progrese: acceptarea obiectivului pe lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții, planificarea execuției obiectivului în 2017-2018, cu asigurarea finanțării guvernamentale în cadrul unui program pilot cuprinzând orașele Timișoara și Iași – Ei bine, lucrurile erau intrate în linie dreaptă, anul 2017 a sosit și ar trebui să se treacă la treabă”, arată Robu pe Facebook. După ce și-a asumat construirea sălii… promise de PSD, Robu trece la atacuri mai mult sau mai puțin voalate la adresa liderilor social-democrați. Ba chiar amenință cu “muniția” pe care ar avea-o în acerst război.
“Nu se trece la treabă, însă, pentru că PSD, prin liderii săi – precizez asta pentru că sunt convins că membrii simpli și simpatizanții gândesc altfel și îmi sunt alături, iubind Timișoara, ca și mine! – vor să schimbe amplasamentul, spulberând tot conceptul de dezvoltare a infrastructurii pentru sport a Timișoarei, concept elaborat de mari specialiști români și germani – aceștia din urmă sunt proiectanții, printre altele, a celebrului stadion Allianz Arena din Munchen și a stadioanelor ce tocmai se construiesc în Quatar pt. Campionatul Mondial din 2022! –. Concret: în loc ca sala să fie construită în Timișoara, în uriașul spațiu liber rezervat de Primărie sportului în vecinătatea stadionului „Dan Păltinișanu”, cuprins între Baza Sportivă nr. 2 a Politehnicii, fosta linie de cale ferată uzinală, Bd. Liviu Rebreanu și Clubul Heaven, unde există utilități, artere cu 4 benzi de jur împrejur (Podeanu, Vidrighin, Rebreanu, Arieș, Cluj, FC Ripensia), transport în comun (multiple linii de tramvai, autobuz și troleibuz), etc., etc., PSD dorește ca sala să fie construită în comuna Giroc (!!!). Sau poate nu vrea, poate de fapt nu vrea să fie construită deloc și doar creează diversiunea amplasamentului, știind că eu și noi toți cei ce iubim Timișoara nu vom accepta o asemenea inepție și-atunci se are o scuză! Mă opresc aici, deși, pe speță există muniție grea, chiar foarte grea…”, amenință primarul. În fine, el vine și cu concluzia: “1. Dați Like și Share dacă susțineți realizarea Sălii Polivalente de 16 000 de locuri a Timișoarei, ÎN TIMIȘOARA (!!!), în campusul sportiv din vecinătatea stadionului „Dan Păltinișanu”, unde ea are teren rezervat prin masterplanul Timișoarei
2. Postați textul „Dislike. Vreau ca Sala Polivalentă de 16 000 de locuri a Timișoarei să fie… în comuna Giroc!”.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

6 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

13 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

13 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

16 ore ago