Categories: Politicieni

Grindeanu: N-o sa-i raspund lui Robu, dar ar trebui s-o lasam mai usor cu campania pe care unii o fac non-stop

Vizita premierului Sorin Grindeanu la Timișoara s-a lăsat cu un perdaf de toată frumusețea pentru directorii din CJ Timiș și numai. Premierul a avut și o discuție între patru ochi cu primarul Nicolae Robu, dar nu a vrut să spună ce subiecte au fost atinse. Totuși, el afirmă că „unii” sunt în campanie non-stop.

Premierul Sorin Grindeanu nu este mulțumit de activitatea foștilor săi subordonați din CJ Timiș. Deși pe vremea când era șeful instituției a insistat pentru schimbarea organigramei, în ideea unei mobilizări mai bune a resurselor, lucrurile nu par să se miște chiar în direcția dorită de Grindeanu. Sâmbătă, premierul a avut o întâlnire cu directorii de direcții din CJ, care n-a fost una prea plăcută pentru cei din urmă. Sorin Grindeanu le-a reproșat faptul că nu sunt îndeajuns de eficienți și n-a fost deloc delicat cu „împricinații”. Printre cei muștruluiți s-a aflat și Horațiu Simion, șeful DRDP Timișoara. Altfel, premierul a avut și o întâlnire cu primarul Nicolae Robu. Cei doi au discutat între patru ochi și luna trecută, dar nici de această dată Grindeanu nu a vrut să ofere detalii. „Eu știu ce am de făcut. Nu am venit la Timișoara și nu o să vin nici în perioada următoare și nu o să mă vedeți să îi răspund eu (primarului Robu – n.r.) și nu în modul ăsta cred că trebuie să lucrăm. Pe mine mă intersează să facem lucruri pentru orașul nostru, indiferent din ce parte a eșichierului politic. Alegerile sunt abia peste trei ani și mai ușor cu campania asta pe care unii o fac non stop”, a declarat premierul.

Deși la București, Grindeanu e la curent cu tot ce se întâmplă la Timișoara. „Trebuie să facem lucruri pentru oraș și pentru județ. „E vremea să lăsăm la o parte politică și să facem administrație. Multe lucruri mă amuză din lucrurile pe care le citesc. Am cerut la cabinet să îmi aducă în fiecare dimineață lucrurile care se întâmplă în Timișoara. De aici sunt, aici îmi trăiește familia, aici vreau să mă întorc. E normal să mă intereseze ce se întâmplă în Timișoara. Unele lucruri au prea mare legătură cu ce spuneam mai devreme, nu au legătură cu administrația, ci au legătura cu politica. Eu nu o să pic în capcana asta. De aceea ce venit aici să măresc ritmul”, mai spus prim-ministrul.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago