Categories: Primăria Timişoara

Bataie pe reabilitarea unei sali de sport din Timisoara. 10 firme inscrise la licitatia organizata de PMT

Nu mai puțin de 10 firme s-au luptat pentru un contract estimat de peste 315.000 de euro cu Primăria Timișoara. Acesta viza reabilitarea sălii de sport de la Școala Generală 10. El a fost atribuit la ceva mai mult de jumătate din sumă, unei firme care are deja tradiție în lucrări pentru PMT.

Primăria a scos la licitație reabilitarea clădirii sălii de sport de la Școala Generală 18, din zona Circumvalațiunii. „Lucrările care fac obiectul prezentei proceduri constau în principal în lucrări de demolare, lucrări de consolidare, lucrări de arhitectură, finisaje, lucrări de instalații electrice, lucrări de instalații sanitare interioare, lucrări de instalații sanitare exterioare, lucrări de instalații termice”, scria în anunțul publicat pe SEAP. Valoare estimată totală a contractului era de aproximativ 1,43 milioane de lei, cu tot TVA, durata lucrărilor fiind de cel mult 16 luni. Licitația s-a bucurat de foarte mult succes, în condițiile în care primarul Nicolae Robu s-a plâns în repetate rânduri de faptul că, deși municipalitatea este cunoscută drept bun platnic, firmele nu prea se înghesuie să prindă contracte. S-au înscris 10 societăți comerciale, cele mai multe din Timișoara, dar și una din București, respectiv Negrești-Oaș: GTI Sanbod Construct SRL, Stareto SRL, Romtehnic Construct SRL, Eurowindow SRL, Zitico SRL, Alex-Dia Construct SRL, JDA Construct SRL, Fadmi Prod SRL, din București, Nuova Campanile Construzioni SRL și Building Technology SRL. Se remarcă printre acestea unele firme care au câștigat, în ultimii ani, mai multe licitații organizate de PMT. Contractul a revenit tot uneia dintre acestea. Este vorba despre Stareto, care a propus cel mai mic preț, și anume 912.ooo lei, cu tot cu TVA. Firma a mai lucrat, pentru primărie, printre altele, și la Centrul regional de competenţe şi dezvoltare a furnizorilor în domeniul automotive, fiind și cea care a renovat, pentru aproximativ 150.000 euro, și sala de consiliu de pe CD Loga 1.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

11 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

14 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

15 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

15 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

16 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

17 ore ago