Categories: Politicieni

Gorghiu: Liviu Dragnea nu prinde finalul de an la sefia PSD

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu crede că în PSD nu există eroi și spune că pe Liviu Dragnea nu-l prinde sfârșitul anului la șefia partidului. Gorghiu susține că în PSD Timiș nu e prea mult curaj.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, asta după ce anterior rămăsese fără sprijin politic. PSD-iștii din Timiș nu prea au însă curaj să-și susțină (încă) șeful. Asta crede senatorul PNL Alina Gorghiu. „În afară de domnul Simonis (deputatul PSD Alfred Simonis – n.r.) vad că se tace foarte frumos, s-au rezumat să spună că-l susțin pe Grindeanu și atât. Nici la domnul Dobra, nici la ceilalţi parlamentari nu am văzut să spună sunt incorecte hotărârile PSD sau, dimpotrivă, că sunt corecte şi le susţin şi poate nu îl mai vor pe domnul Grindeanu aici. Nu am văzut niciun fel de cuvânt dacă sunt de acord ca acest executiv condus de un prim-ministru din Timiş să fie înlocuit cu un prim-ministru din Teleorman, dacă e să dăm crezare surselor. Aştept totuşi reacţii, pentru că în campanie umblau cu acest program de guvernare care nu are niciun fel de legătură cu realitatea. Nu mi se pare că e foarte mult curaj în Timiş”, a declarat, joi, Gorghiu.

Senatorul de Timiș estimează că PSD duce România pe un drum fără întoarcere, dar crede că mai există o minimă speranță. „Nu îl văd pe domnul Grindeanu ca o victimă, nu îl văd pe domnul Dragnea ca un erou. Mi se par toți o apă și un pământ, toți cei din PSD, pentru că ne duc într-o fundătură din care cu greu vom ieși. Liviu Dragnea nu prinde finalul de an la șefia partidului său. Văd criza din PSD ca o șansă pentru acest partid nereformat și anchilozat să scape de domnul Dragnea. Faptul că prim-ministrul se manifestă, cred că în premieră ca om politic, și scoate mizeria de sub preș mă face să cred că există o mică speranță să scăpăm de domnul Dragnea din lumea politică”, afirmă Alina Gorghiu. Până atunci, crede aceasta, vom mai marca o premieră: „Un actual și un fost prim-ministru vor fi excluși din PSD pentru că au sfidat vârful pantofului domnului Dragnea”…

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

7 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

10 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

10 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

11 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

11 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

11 ore ago