Categories: Politicieni

Robu: E foarte bine ca Sorin Grindeanu a plecat din fruntea guvernului

Primarul Nicolae Robu salută demiterea lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului. Edilul spune că, oricum, social-democratul n-a adus nimic bun pentru Timișoara! El n-a uitat să amintească de mult discutata sală polivalentă de la Giroc sau de centura cu numai o bandă pe sens.

Niciun regret pentru faptul că premierul Sorin Grindeanu a stat la Palatul Victoriei mai puțin de șase luni. Primarul Nicolae Robu se declară chiar mulțumit că social-democratul a părăsit această funcție și spune că Grindeanu a n-a ajutat cu absolut nimic Timișoara. Ba chiar din contră! Edilul n-a uitat „războiul” pe Sala Polivalentă. „În loc să fim ajutați în proiectele noastre, am fost încurcați (…) Este inadmisibil ca un oraș ca Timișoara să aibă, după strădanii de ani de zile, aprobat un obiectiv extrem de important cum este sala polivalentă de 16.000 de locuri și, după ce obține aprobarea (…), se întâmplă când ai prim-ministru din Timișoara ca, în loc să fie duse mai accelerat lucrurile mai departe, se dă spre CNI dispoziție să se respingă locația Timișoara și să se propună o locație alternativă comuna Giroc, culmea tocmai comuna în care are domiciliul primul ministru de până acum câteva zile (…) Cred că toată lumea s-a lămurit că am avut de-a face cu un boicot al proiectelor Timișoarei și timișorenilor”, a declarat, vineri, Robu. El a reamintit și de Centura de Sud, care va avea numai o bandă pe sens.

În loc să fim ajutați în proiectele noastre, am fost încurcați (…) Cred că toată lumea s-a lămurit că am avut de-a face cu un boicot al proiectelor Timișoarei și timișorenilor.
Primarul Nicolae Robu

Primarul Timișoarei crede că demiterea lui Sorin Grindeanu este un lucru bun pentru țară. „Pentru noi, prezența lui Sorin Grindeanu în funcția de prim-ministru nu a însemnat nimic bun, să fie clar. Evident, nici pentru țară nu a însemnat nimic bun (…) E foarte bine că a plecat Sorin Grindeanu din fruntea guvernului, e foarte bine că a căzut acest guvern și că de-o parte din PSD-iști am scăpat, dar nu suntem mulțumiți. Noi vom fi mulțumiți când și tabăra Dragnea va pleca și când țara va ajunge pe-o guvernare corectă, performantă, responsabilă”, a conchis liberalul.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago