Categories: Alte sporturi

Inca o noapte magica pentru campionul Corbeanu, in indepartata China

Numele timişoreanului Daniel Corbeanu este din ce în ce mai respectat în China! Departe de ţara lui, unde nu este recunoscut la adevărata valoare, românul face furori şi scrie istorie chiar în ţara care promovează foarte mult K1.

Daniel Corbeanu a luptat în weekend, din nou, în Shenzen, unde şi în luna iunie a obţinut o victorie mare. Şi de data aceasta sportivul pregătit de Miki Viel a luptat în meciul serii, în faţa a 20.000 de oameni, contra favoritului local, multiplul campion chinez Liu Yahui. Partida disputată în limitele categoriei semiuşoare, 67 kg, nu a avut practic istoric, deoarece românul a fost ca un taifun pe ring şi, până la finele primei reprize, a obţinut un KO entuziasmant, spre şocul spectatorilor, care însă au avut însă puterea să-l aplaude la scenă deschisă pe învingător.

„Sunt foarte bucuros pentru această victorie şi mândru că am purtat din nou pe umeri tricolorul României. Este o mândrie să reprezint ţara şi mă mobilizează în plus acest lucru. Despre meci ce pot să spun, a fost o victorie în prima rundă şi am câștigat respectul întregii săli. A fost o atmosferă de senzaţie, s-a jucat cu casa închisă, şi chiar te simţi bine în astfel de momente. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi sunt frericit că m-am ţinut de promisiune, câştigând şi această partidă”, ne-a spus timişoreanul. Daniel Corbeanu, aflat la a doua victorie consecutivă în China cu KO în prima repriză şi a treia la rând, după succesul din Serbia, nu are timp de răgaz. În 12 august, el se va reîntoarce în Asia, pentru o nouă gală în care se află printre protagonişti.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

13 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

13 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

14 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

15 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

15 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

18 ore ago