Categories: Economic

Inca un chirias in UBC2. Lucrarile la Openville merg in ritm alert

Principalul furnizor de servicii în contabilitate şi salarizare din ţările nordice va funcționa, la Timișoara, în UBC 2. Compania Iulius a închiriat o parte din clădirea de birouri United Business Center 2 către Azets, fosta Visma Services.

Azets, cunoscută anterior ca Visma Services, este prezentă în Timişoara din aprilie 2017 şi intenţionează să îşi extindă activitatea pe piaţa locală. „Ne-am relocat în clădirea UBC 2, deoarece spaţiul este mult mai generos, iar facilităţile oferite sunt net superioare altor locaţii. Intenţia noastră de a creşte până la 50 de angajaţi, în următorii ani. Avem poziţii vacante pentru specialişti cu experienţă în IT, dar şi poziţii auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ”, spune Alina Burja, Managing Director Azets. Proiectul mixt Openville este o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro, care va integra și Iulius Mall. Componenta office înseamnă o suprafaţă totală de aproximativ 13o.000 mp închiriabili. În total, vor fi şapte clădiri de birouri. Din această suprafaţă, 18.000 mp au fost livraţi în luna ianuarie, în clădirea UBC 2, 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în curând, în UBC 1, iar alţi 18.000 mp au intrat în construcţie în luna iunie, în UBC 3.

În paralel, se lucrează la o parcare supraetajată care va oferi, din această toamnă, peste 900 de locuri. În perioada următoare vor intra în construcţie alte două imobile de birouri, dar va începe, de asemenea, şi extinderea Iulius Mall, cu o suprafaţă de 60.000 mp. Openville va însemna, la finalul lucrăriloe, 450 de magazine, restaurante şi cafenele cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din România, care va avea 55.000 metri pătrați, patinoar în aer liber, carusel pentru copii, patru săli de evenimente, şapte clădiri de birouri şi peste 4.000 de locuri de parcare.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

2 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

5 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago