Categories: Poli Timisoara

Avem fata de play-off? Vedem vineri, in duelul cu Craiova

Un meci ce nu trebuie ratat! Vineri, 29 septembrie, de la ora 20,30, Poli Timișoara joacă pe teren propriu contra celor de la CS Universitatea Craiova. Ambele echipe au arătat un fotbal spectaculos până acum, iar duelul direct va arăta dacă Poli se poate, sau nu, gândi la play-off.

Din păcate pentru gruparea bănăţeană, problemele medicale sunt la ordinea zilei. „O foarte mare problemă este și absența lui Cânu, căpitanul nostru. Cred că a făcut cel mai bun sezon al lui de când e la Poli! Ne va lipsi foarte mult din angrenajul nostru. Nu știm cât va lipsi, va face joi RMN. Lotul fiind subțire și urmând o serie de jucători absenți, vom avea probleme. La Iași am avut patru jucători sub 21 pe bancă, dar și aici sunt probleme. Oprea a suferit o viroză pulmonară, Haruț este accidentat. Așteptăm verdictul Comisiei, să vedem care este situația cu Mailat. Probleme de ordin medical mai sunt și la Țigănașu, Bocșan și Doman. Crețu încă nu este refăcut. Sunt probleme mari, avem cel mai redus lot din punct de vedere numeric din Liga 1. Trebuie să ne descurcăm așa cum putem”, a spus miercuri Ionuţ Popa.

Problema atacantului rămâne în continuare stringentă, mai ales că Drăghici nu este disponibil. „Înainte de meciurile cu Sepsi, Voluntari și Iași mi-am propus să scoatem un număr mai mare de puncte. Din păcate, am izbutit să scoatem doar două puncte și să marcăm un singur gol. Se vede de la o poștă cu problema numărul 1 este lipsa atacantului. Mai bine zis a celui care înscrie, nu a celui care figurează în linia de atac”, mai declarat tehnicianul alb-violeților.

Popa a vorbit în terem laudativi despre Craiova, echipă pe care o vede ca una ce se poate bate la titlu: „Craiova joacă foarte bine, cred că se bate la campionat. Are jucători tehnici, rapizi. Toate meciurile sunt grele, nu numai cu Craiova. Vedeți, de exemplu Chiajna și-a adus pe bandă 6-7 jucători în ultima perioadă”. Meciul de vineri rămâne deschis însă oricărui rezultat, juveţii fiind favoriţi cerţi şi sezonul trecut, când s-au împiedicat atunci de Poli, pierzând pe „Dan Păltinişanu”, 2-3, după un meci spectacol.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

35 de minute ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

O oră ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

2 ore ago

Sfânta Lumină ajunge pe calea aerului în Timişoara sâmbătă seară

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române…

2 ore ago

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de 44 de ani a murit într-un incendiu

În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada…

3 ore ago

Liga 3. Ghiroda pierde două puncte mari acasă, Politehnica se impune în sfârşit cu Buziaşul

Înainte de Paștele ortodox, în Liga 3 s-a jucat doar vineri, 3 mai 2024, partidele…

4 ore ago