Ce sansa ratata! Poli nu a putut invinge o nou-promovata

Dupa ultimele partide, în care Poli a reuşit rezultate excelente, dar şi evoluţii consistente, trupa violetă nu a mai putut repeta performanţa în faţa unei echipe accesibile, nou-promovata din Sf. Gheorghe. După un meci slab, tabela a rămas nemodificată, 0-0.

Prima repriză a fost modestă din toate punctele de vedere. Poli l-a folosit pe Miguel, un jucător venit pe „CD”, care nu a impresionat în niciun meci, iar asta nu s-a schimbat nici după acets joc. Aşa se întâmplă când mulţi tineri de perspectivă pleacă de aici, lăsând loc unor străini de calitate îndoielnică. Bîrnoi a fost aproape de gol pentru gazde, la fel ca muntenegreanul Nikolic, pentru oaspeţi.

Partea secundă a fost mult mai aprinsă, cu ocazii mai mari. Vaşvari, unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor în acest campionat, a reluat puţin pe lângă, din poziţie excelentă, apoi Munteanu şi-a încercat de câteva ori şutul, fără a reuşi să înscrie. La cealaltă poartă, Nikolic putea marca, dar Curileac a scos in extremis, în timp ce Herea nu a găsit cele mai bune finalizări. Pe final, Poli a împins jocul în careul advers, Şeroni a evoluat vârf împins şi şi-a creat două ocazii imense, însă nu l-a putut învinge pe excelentul Fejer.

Astfel, după victoriile cu CFR Cluj şi Dinamo, Poli se împiedică de Sf. Gheorghe, 0-0, şi ratează şansa de a urca pe podium. Urmează o perioadă cu deplasări grele, la Voluntari în intermediară şi apoi la Iaşi.

Poli Timişoara: Curileac – Crețu, Melinte, Cânu, Șeroni – Soljic (46, Curjuric), Artean, Munteanu, Vașvari, Bîrnoi (66, Mailat) – Bianconi (46, Ciucur). Antrenor: Ionuţ Popa

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago