Categories: Politicieni

Gorghiu: Am un gust amar cand vine vorba despre Dacian Ciolos

Senatorul de Timiș Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, spune că liberalii au fost partenerul cel mai loial pentru Dacian Cioloș, pe vremea când era premier. Gorghiu crede că nu e târziu ca fostul șef al Executivului să devină un om politic implicat, care să întoarcă serviciile liberalilor.

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, miercuri, pe Facebook, că anul trecut, când a spus că nu va candida, nu a crezut că, dupa alegeri democratice, va trai din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta „ca vătaful pe moșie”. „Nu am crezut că în 2017 voi mai trăi să aud că în unele redacții care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ. Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru. Și totuși îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc”, a scris Cioloș.

Senatorul de Timiș Alina Gorghiu crede că Dacian Cioloș ar fi trebuit să alegă să se implice, nu să stea pe margine. „Am un gust amar când vine vorba despre Dacian Cioloș. Partidul pe care l-am condus a fost, cred, cel mai loial partener al lui. PNL a fost singurul partid care l-a susținut în actul de guvernare pe care l-a făcut preț de un an și cred că, daca nu ar fi fost PNL în spatele domiei sale în momentele cheie, Dacian Cioloș nu ar fi performat deloc. I-ar fi fost imposibil să performeze cu un PSD pe care, din păcate, îl descoperă astăzi ca răul absolut abia astăzi. Poate a crezut prea mult în vorbele PSD înainte de alegeri. L-am avertizat și public că el crede în povești vânătorești”, a declarat Gorghiu. Fostul președinte al PNL spune că nu este târziu ca Dacian Cioloș să întoarcă serviciile făcute de liberali. „Este obligatorie coagularea dreptei în România, a tuturor forțelor care sunt pro reformă, împotriva PSD și nu e târziu ca Dacian Cioloș să devină un om politic implicat și, de ce nu, să întoarcă serviciile PNL pe care acest partid i le-a facut în actul de guvernare. Nu neapărat PNL, ci mai degrabă dreptei din România”, a conchis senatorul liberal. (sursa foto: www.radu-tudor.ro)

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

22 de minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago