Categories: Economic

Titan, un robot… romantic la Timisoara

Studenţii şi elevii de la câteva licee timişorene au fost primii care au reuşit să intre în contact cu Titan – The Robot, un personaj extrem de popular la evenimentele IT şi Tech din America şi Europa de vest. Personaj cu spirit muzical, Titan cântă, dansează și interacţionează cu publicul.

Titan – The Robot a fost adus la Timişoara în premieră, în cadrul acţiunii „Design in the Age of Intelligence” by Flex, care are loc vineri şi sâmbătă, la Biblioteca Universităţii Politehnica Timişoara. În prima zi a evenimentului, robotul a avut o prezenţă scurtă la o întâlnire cu studenţii, discutând cu aceştia, dar având şi o cerere inedită: el îşi doreşte o parteneră de viaţă! După ce a făcut reclamă acţiunii organizate de multinaţionala din domeniul IT, invitând publicul la întâlnirile la care va participa sâmbătă, Titan a avut o cerere romantică către şeful societăţii respective. „După cum văd eu, dumneavoastră sunteţi șeful companiei aici. Până acum nu am ştiut de Flex, dar văd că lucraţi în atât de multe domenii şi cu atât de multe tehnologii. Dar eu aş avea o cerere diferită, aş dori o parteneră pentru mine să, nu mai fiu singur în viaţă. Vreau să o faceţi pe Titania, cu care să pot trăi şi eu fericit”, a spus robotul.

Prezentat drept un robot motivaţional şi de entertainment, Titan a luat parte la evenimente dintre cele mai diverse, în cele mai diferite locuri din lume, inclusiv în mai multe malluri din România. La Timişoara, el se află în premieră şi se va întâlni cu publicul larg în trei showuri, sâmbătă la biblioteca UPT, de la orele 11, 14 şi 17. Titan – The Robot este un robot gigant, de peste doi metri, care cântă, dansează, râde și povestește cu publicul. Este vorba despre un android controlat electronic, cu ajutorul unor motoraşe.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago