Oda muncii. Cu Nicolae Robu, primarul care duce prea multe batalii si nu poate lucra 100% in folosul orasului / VIDEO

Trasee prin literatură, în funcție de situație. Asta face primarul Nicolae Robu, care a ajuns la… Alexandru Vlahuță. A trecut înainte prin Camilar, dar și prin Shelley sau Eminescu, iar acum cântă munca!

Primarul Timișoarei a luat chitara și-a compus un cântec despre muncă. E pe versuri de Alexandru Vlahuță și a fost făcut public de Nicolae Robu, care s-a lăsat filmat, din nou, în biroul de pe CD Loga 1. Edilul e nemulțumit că nu e lăsat – de niște adversari nenumiți, dar ușor de intuit – să muncească în folosul orașului la adevărata sa capacitate.

„Dragi prieteni,

Așa cum v-am spus de nenumărate ori și cum, cei ce mă cunoașteți din interacțiune directă știți prea bine, eu sunt un om ultrapașnic și ultratolerant. În același timp, însă, sunt un om care nu-și lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni și pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii și… trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate și adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple așa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacitățile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca «ce răsplată-n ea-și găsește”, cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuță în poezia «Sfânta muncă». Ascultați, mai jos, compoziția mea muzicală pe superbele versuri ale acestei poezii”, a scris Robu, pe Facebook.

E al doilea moment artistic din acest an al primarului Timișoarei, după cel de ziua lui Mihai Eminescu. Fanii lui Robu n-au putut atunci decât să asculte cântecul pe versurile poeziei „La steaua”, compus pe când edilul era în clasa a X-a, nu să și vadă prestația primarului rocker. Robu postează aproape săptămânal filmulețele despre activitățile sale extra… primărie, cu precădere de la meciurile de fotbal. Ultima dată a marcat – și a exultat apoi pe Facebook – 10 goluri!

DRAGI PRIETENI,

Așa cum v-am spus de nenumărate ori și cum, cei ce mă cunoașteți din interacțiune directă știți prea bine, eu sunt un om ultrapașnic și ultratolerant. În același timp, însă, sunt un om care nu-și lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni și pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii și… trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate și adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple așa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacitățile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca “ce răsplată-n ea-și găsește”, cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuță în poezia “Sfântă muncă”. Ascultați, mai jos, compoziția mea muzicală pe superbele versuri ale acestei poezii.

Dacă vă place melodia, dați Like
Dacă nu vă place, postați textul “Dislike”
Dați, oricum, Share

Posted by Nicolae Robu on Friday, February 16, 2018

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

9 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

10 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

15 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

15 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

16 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

17 ore ago