Categories: Info si Utile

Cursuri noi la CCIAT in luna martie

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, demarează în cursul lunii martie 2018 încă o serie de cursuri de perfecționare. Membrii CCIAT au reducere 10% din prețul acestora.

Cursul de responsabil de mediu (Cod COR 325710) are loc în perioada 12 – 21 martie (luni – vineri, orele 17– 21), și se adresează celor interesați să gestioneze procese de mediu și agenților economici care generează deșeuri. În conformitate cu Legea nr. 211, deținătorii / producătorii de deșeuri persoane juridice, comercianții, precum și operatorii economici autorizați din punct de vedere al protecției mediului pentru efectuarea operațiunilor de colectare și transport deșeuri „au obligația să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligație unei terțe persoane”. Formator este Lavinia-Alina Călușeru, taxa de participare fiind de 800 lei.

Cursul de manager de proiect (Cod COR 242101) se desfășoară în perioada 12 – 27 martie, după următorul program: 12 – 21 martie, pregătire teoretică (luni – vineri, orele 16-20); 22 – 27 martie, pregătire practică (realizare proiect). Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. Certificatul de absolvire reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană. Informații și înscrieri, la numerele de telefon 0256-219.173, 0724-604.132, e-mail sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, camera 110. Persoană de contact: Ana Maria Luca, consultant cameral.

Cursul de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă (cod COR 325723) se ține în intervalul 12 – 30 martie (de luni până vineri, orele 16-20). Cursul se adresează specialiştilor din orice unitate, instituţie, societate comercială sau bugetară ce urmăreşte organizarea, coordonarea şi monitorizarea activităţii de asigurare a securităţii şi sănătăţii în muncă în conformitate cu normele generale de protecţie a muncii. Taxă de participare pentru nivel de bază este 650 lei (achitabil în două rate ca persoană fizică).Condiții de acces minime: studii în învăţământul liceal filieră teoretică în profil real sau filieră tehnologică în profil tehnic. Pentru nivelul mediu, taxa este de 900 lei (achitabilă în două rate ca persoană fizică), condițiile de acces minime fiind studii în învăţământul postliceal în profil tehnic.Informații și înscrieri, la numărul de telefon 0256-294.922, e-mail: cmates@cciat.ro sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, camera 110. Persoană de contact: Cecilia Mateș, coordonator curs.

Curs de gestionar depozit (Cod COR 432101) are loc în perioada 19 -28 martie (luni – vineri, orele 17-20). Taxa de participare este 1.000 de lei, cu 20% reducere pentru șomeri, în baza adeverinței de șomaj. Informații și înscrieri, la numerele de telefon 0256-219.172, 0742-924.344, e-mail: mmuresan@cciat.ro sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, camera 110. Persoană de contact: Milena Mureșan, coordonator curs.

Cursul de expert achiziții publice (Cod COR 214946) se derulează în perioada 19 martie – 3 aprilie (luni-vineri, orele 16,30-20,30). Cursul vizează compartimentele de achiziții publice care urmează a fi formate din cel puțin 3 persoane, din care două treimi cu studii superioare și specializări în domeniul achiziţiilor. Cursul poate fi urmat atât de persoane care lucrează deja sau care doresc să lucreze în domeniul achizițiilor publice, dar și autorităților contractante care participă la licitații publice în calitate de ofertanți. Formator este Daniela Goia, iar taxa de participare este 1.000 lei, achitabilă în două rate.

Cursul de inspector / referent resurse umane (Cod COR 333304) are loc în intervalul 19 martie – 6 aprilie (luni-vineri, orele 17-20). În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura și un modul de instruire în aplicația Revisal, în urma căruia se obține și un certificat de participare. Taxa de participare este 1.000 lei, achitabilă în două rate. Lectori: Lucica Zirbău, Dan Cojocaru, Delia Farchescu.

Cursul de contabil cu aplicații practice în programul SAGA se va ține în perioada 26 martie – 4 mai (luni-vineri, orele 16,30-19,30). Cursul are caracter intensiv și pregătește participanții pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA. Este un curs practic și util, cu aplicabilitate imediată care tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile. Informații și înscrieri, la numărul de telefon 0720-444.121, e-mail: tavramov@cciat.ro. Persoană de contact: Tania Avramov, manager DFP.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. Ele sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago