Categories: Primăria Timişoara

Firme din Giroc, Arad și Târgu-Jiu duc către timișoreni realizările lui Robu. Pe 113.000 de euro

Timișorenii pot să stea liniștiți. Vor primi și în următoarele 12 luni, în cutiile poștale, Monitorul Primăriei Timișoara. Municipalitatea are acum și firmă care să-l tipărească, după ce găsise anterior și „poștaș”. Serviciile sunt mai costisitoare decât anul trecut pe anumite segmente.

SC One-2-One Marketing SRL din Giroc este firma care, în următoarele 12 luni, va aduce în cutiile poștale ale timișorenilor Monitorul Primăriei. Societatea a câștigat licitația organizată de municipalitate, la care s-au înscris, în total, 4 ofertanți. Valoarea contractului era estimată de specialiștii din PMT la peste 412.000 lei, cu TVA cu tot, dar acesta a fost adjudecat la mai puțin de jumătate. Firma din Giroc a oferit un preț de 196.350 lei, cu TVA. În 2016 și 2017, de distribuția publicației cu cel mai mare tiraj din Timișoara a fost făcute de Drop Mail Media SRL, cu precizarea că în primul an aceasta era SRL-D. În 2017, distribuția a costat un pic peste 303.000 lei, iar în 2015, puțin peste 188.000 lei, sume care includ TVA.

În ceea ce privește tipărirea, municipalitatea a scos la licitație, într-un „pachet” de două loturi, tipărirea Monitorului Primăriei și „a buletinelor informative cuprinzând hotărâri și dispoziții cu caracter normativ”. Suma estimată, pe ambele loturi: 374.283,56 lei, cu TVA. Lotul 1, cel referitor la monitor, a revenit SC Gutenberg SRL din Arad, cu un preț de 301.665 lei, cu TVA. Firma a fost interesată și anul trecut de acest contract, adjudecat, la vremea respectivă, de Timpress SA, cu aproape 268.000 lei, cu TVA cu tot. Al doilea lot, care vizează buletinele informative cuprinzând hotărâri și dispoziții cu caracter normativ, a revenit societății Prod Com SRL, din Târgu Jiu, la un preț de 12.337,92 lei. Anul trecut, contractul a fost câștigat de SC Gutenberg SRL, care a primit, pentru acest serviciu, un pic peste 23.000 lei. Monitorul Primăriei Timișoara apare în format A3, pe 16 pagini, într-un tiraj lunar de 125.000 de exemplare, și se distribuie gratuit.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

5 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

6 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

7 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

11 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

12 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

13 ore ago