Arhiva pentru eticheta: distributie

Lucrări de spălare a rețelelor de distribuție în mai multe localităţi timişene

Lucrări de spălare a rețelelor de distribuție în mai multe localităţi timişene

Miercuri, 8 martie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Aşadar, presiunea va fi scăzută în unele părţi, iar în altele se va lua apa. Ca urmare, între orele 8-15 se va opri furnizarea apei în Silagiu și Chizătău, iar între orele 9-12 presiunea va fi scăzută în Cenei,

Firme din Giroc, Arad și Târgu-Jiu duc către timișoreni realizările lui Robu. Pe 113.000 de euro

Timișorenii pot să stea liniștiți. Vor primi și în următoarele 12 luni, în cutiile poștale, Monitorul Primăriei Timișoara. Municipalitatea are acum și firmă care să-l tipărească, după ce găsise anterior și „poștaș”. Serviciile sunt mai costisitoare decât anul trecut pe anumite segmente.

Primaria Timisoara da la anul 2 milioane de euro pe curent, dar bezna tot o sa fie pe strazi

Primăria Timișoara va plăti, în anul care vine, peste 2,1 milioane de euro, pentru curent electric. Asta nu înseamnă însă, din păcate, că vom avea și lumină pe străzi. Rețeaua de distribuție rămâne aceeași și, în afară de promisiuni, nu se știe când și dacă vor fi făcute investiții.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 9 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bujorilor (p), Izlaz (p), Chișodei (p), E. Zola (p), Bujorilor (p), Nicorești, Arh. I. Mincu Bl. B100, sc. A, Albinelor (p), Frigului, N. Copernic, orele 9 – 17; Becicherecu Mic (CROIF), Moșnița Nouă – str. Câmpului, Principală (p), Școlii (p),

153.000 de euro, pentru tiparirea si impartirea Monitorului Primariei, in 2017

Tipografia deținută cândva de miliardarul Josif Constantin Drăgan va tipări, în următoarele 12 luni, Monitorul Primăriei Timișoara. Municipalitatea are și „poștaș” pentru această publicație, a cărei distribuire ei costă mai mult decât tipărirea.

Primaria Timisoara cauta postas pentru Monitor! Ofera pana la 5.800 de euro pe luna

Monitorul Primăriei Timișoara, publicația cu tirajul cel mai mare din oraș, trebuie să și ajungă în cutiile poștale ale cetățenilor. Municipalitatea caută, din nou, o firmă care să împartă ziarul, fiind dispusă să plătească cel mult 70.000 de euro în următoarele 12 luni.

Primaria si-a gasit postas pentru monitor! Pentru 44.000 de euro pe an

O firmă înființată în decembrie 2014, cu sediul într-un apartament de la etajul patru, le va duce timișorenilor Monitorul Primăriei. Oferta a fost atât de nemaivăzută, încât a adus bugetului local o economie de circa 14.000 de euro, față de suma estimată inițial pentru plata acestor servicii.

Top