Categories: Sport

Rezultate bune pentru Războinici și la Turda. Warriors poate câștiga la general la toate grupele de vârstă

În weekend, stadionul Municipal din Turda a fost gazda celui de-al şaptelea turneu din cadrul Campionatului Regional de mini rugby Transilvania, dotat cu Trofeul Municipiului Turda” Warriors Timişoara a fost printre protagonişti, câştigând runda la U12, obţinând locul 3 la U10 şi locul 5 la U8. La turneu au participat şi juniorii de la Saracens, care au luat bronzul la U8, locul 5 la U10 şi locul 4 la U12.

„A fost un turneu reuşit din toate punctele de vedere, organizare, meciuri frumoase şi aprig disputate, teren impecabil, sponsori generosi şi un public numeros. Ne bucură mult, creşterea calităţii jocurilor la toate categoriile de vârstă ceea ce denotă că se lucrează bine în cluburi. A fost un regal rugbystic pe care-l dorim tot mai des”, a declarat Gheorghe Sabău, director de dezvoltare Transilvania Nord. „Din păcate nu am putut alinia cea mai bună formulă la categoria sub 8 ani, din cauza unor absenţe, dar per total suntem mulţumiţi de experienţa de la Turda, mai ales că am avut rezultate bune la sub 10 ani şi sub 12 ani. Aşteptăm cu încredere ultima etapă, care ne-ar putea aduce un loc 1 la general la toate cele 3 categorii de vârstă”, ne-a spus Codruţ Nicorici, preşedintele clubului Wariors.

La general, micuţii luptători sunt pe locul 2 la U8, la doar 4 puncte în spatele echipei Şoimii Câmpia Turzii, conduc clar la U10, şi nu mai pot pierde primul loc, iar la U12, sunt pe locul secund, la 4 puncte în sptele formaţiei din Baia Mare. Ultimul turneu din returul campionatului regional va avea loc în data de 26 mai 2018 la Sibiu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Timişoreanca Antonia Ioana Bâlcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Bâlcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

34 de minute ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

53 de minute ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

O oră ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

O oră ago

Candidează românește

Nu ne trebuie multe sondaje de opinie să ne dăm seama că Dominic Fritz și…

3 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

3 ore ago