Trei târguri, un singur weekend, la Iulius Mall

Pasionații de accesorii și cei care adoptă un stil de viață sănătos sunt așteptați în acest week-end la Iulius Mall Timișoara, unde vor descoperi trei târguri. Expomineralia, Bag Expo și Târgul de Produse Naturale sunt propunerile pentru timpul liber al celor mari, iar copiii sunt invitați la teatru de păpuși.

Până duminică, 13 mai, demisolul Iulius Mall este locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile. Și asta pentru că se desfășoară o nouă ediție a Expomineralia. Cele care se pregătesc de sezonul petrecerilor și vor să cucerească privirile pot alege podoabe care să le pună în valoare ținutele. Propuneri sunt și pentru viitoarele mirese, care pot alege seturi strălucitoare. La târg sunt prezentate bijuterii și decorațiuni create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări. În aceeași perioadă se desfășoară și Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecția de accesorii primăvară – vară, care propune o varietate de genți adaptate noilor tendințe, ce impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Bag Expo reunește aproximativ 6.000 de articole, de la plicuri elegante și clutch-uri, până la genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj.

De vineri până duminică inclusiv, la parter se va desfășura Târgul de Produse Naturale. De la preparate și dulciuri făcute în casă sau vegane, produse apicole, ceaiuri și tincturi, accesorii din piele și obiecte din lemn, până la cristale terapeutice, creme, parfumuri și uleiuri naturale, toate vor fi expuse la standurile târgului din acest week-end. Duminica este zi de teatru pentru copii. De la ora 12, în zona food court, prichindeii vor afla de la marionete peripețiile din povestea „Elefănțelul curios”.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

O oră ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

4 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

5 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

6 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

8 ore ago