Roxana Iliescu a demisionat oficial de la CJ Timiș. Mesaj pentru politicienii de mahala

Roxana Iliescu, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, și-a înregistrat demisia din funcția pe care o ocupă în administrația județeană. A făcut acest lucru după ce a anunțat deja a doua oară, în 22 mai, că demisionează. Acum e oficial, iar informația este confirmată și de prefectul Eva Andreaș.

Prima dată, Roxana Iliescu și-a anunțat demisia din PMP și Consiliul Județean Timiș în 3 aprilie, apoi în 22 mai. În 4 iunie și-a și înregistrat-o oficial la CJ Timiș. „Astăzi mi-am înregistrat demisia din funcția de consilier județean și implicit din funcția de vicepreședinte CJ Timis. Până la îndeplinirea formalităților prin care se constată vacantarea postului voi îndeplini atribuțiile pe care le am în cadrul Consiliului Județean Timiș. Chiar dacă înțeleg nerăbdarea aproape febrilă a samsarilor politici în a numi pe altcineva în locul meu, le recomand cumpătare și le readuc aminte că dacă în partidele lor fac ce-i taie capul, în administrație lucrurile sunt un pic mai complicate, responsabilitatea și legalitatea actelor având prioritate asupra delirului unor politicieni de mahala”, a scris Roxana Iliescu pe Facebook. Prefectul Eva Andreaș a fost anunțată oficial de această demisie, astfel că postul va putea fi declarat vacant.

Urmează o perioadă interesantă la CJ Timiș, pentru că încep negocierile pentru postul de vicepreședinte. Reprezentanții PMP Timiș au denunțat protocolul semnat cu PSD și ALDE din consiliul județean, care garantează majoritatea și funcțiile de conducere. În același timp, Titu Bojin anunță că UNPR este interesat de un post de vicepreședinte. „Ne dorim postul de vicepreședinte și vom negocia pentru el în perioada următoare. Deocamdată ați văzut că nu este vacantat”, ne-a declarat Boji, care a menționat că nu este interesat să devină vicepreședinte al CJ Timiș. În 2016, PNL a trimis în CJ 14 consilieri, spre deosebire de cei 16 ai PSD. UNPR are trei, iar ALDE și PMP, câte doi. Protocolul semnat în iunie 2016 între PSD, ALDE și PMP oferea președintelui Călin Dobra o majoritate simplă.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago