Magazine noi din grupul Inditex, la Openville. Zara se extinde pe două etaje

Brandurile Zara Home și Oysho vor deschide în premieră magazine la Timișoara. Se va întâmpla la Openville, proiectul mixt care se construieşte, în prezent, în apropierea Iulius Mall.

Zara Home este brandul dedicat decorării casei pe baza ultimelor tendinţe ale modei. În colecţiile sale se pot găsi textile de bucătărie şi baie, lenjerie de pat, obiecte de mobilier, veselă, tacâmuri şi alte produse pentru decorarea casei, precum şi homewear şi cosmetică. Brandul Oysho este specializat în diferite linii de articole, precum lenjerie, gymwear, sleepwear, beachwear, accesorii şi încălţăminte. Colecţiile sale sunt atent selectate, oferind articole de îmbrăcăminte confortabile, care păstrează în același timp trendul modei la nivel global. De asemenea, cele cinci magazine ale grupului Inditex din Iulius Mall Timişoara – Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius – vor fi extinse, o parte urmând să îşi dubleze suprafaţa. Noul magazin Zara va fi dispus pe două niveluri.

Openville Timişoara va fi cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării. Ansamblul va integra actualul Iulius Mall Timişoara şi va completa oferta de retail cu o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp, ajungând la 118.000 mp închiriabili. Noile spaţii vor fi amenajate într-o extensie a mallului. Openville va include şapte clădiri de birouri clasa A, 450 de magazine, un nou concept de cinema multiplex, două centre de conferinţe şi evenimente cu 10 săli, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din țară. Proiectul este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, fiind o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

9 ore ago