Consiliul Judeţean Timiş

Nicolae Oprea este noul vicepreședinte al CJ Timiș: Promit să rămân același Lae Oprea

Cu 20 de voturi din cele 32 valabil exprimate, Nicolae Oprea, de la UNPR, a fost ales miercuri în funcția de vicepreședinte al CJ Timiș.

Nicolae Oprea a fost singura propunere pentru această funcție, vacantă de aproximativ o lună, de la demisia Roxanei Iliescu. „Vrem să reușim împreună, pentru că am fost aleși, să ducem la capăt proiectele pe care le aprobăm. Oricare dintre noi poate să candideze. Trebuie să recunoaștem că în ultimul an, lucrurile nu au fst foarte clare, în urma a ceea ce s-a întââmplat în PMP. Nu poți să fii în echipa de conducere a județului și să nu votezi bugetul, pe care trebuie să-l și execuți. Nu este un merit sau un drept al UNPR să aibă vicepreședinte, dar UNPR a fost până în ultimul moment în discuții pentru constituirea majorității. Eu mă simt și PSD-ist, și PMP-ist, și PSD-ist, mă simt timișean, nu neapărat ca om politic (…) Nu vreau să considerați asta o îngâmfare, o arogare a unui merit. Îl propun ca vicepreședinte pe Lae Oprea, pe care îl cunoașteți și a lucrat în CJ timp de 11 ani. Acum este angajat la Apă-Canal. Este un om serios, un tip activ, care e la vârsta la care nu mai este îngâmfat”, a spus Titu Bojin, președintele UNPR Timiș, înainte de vot.

S-a trecut apoi la urne, cu 32 de consilieri prezenți din cei 37. Toate voturile au fost valabile, iar 20 dintre ele au mers în favoarea lui Oprea. „Vreau să mulțumesc colegilor pentru propunere. Desfășor de mulți zeci de ani activitate în județul Timiș. Este al patrulea mandat de consilier județean. Zic că sunt un om de echipă, un om cu inimă largă, vreau să fiu un bun coleg și vreau să las ușa deschisă pentru toată lumea (…) Am avut o voce mai aspră și pe unii probabil că i-am deranjat”, a spus acesta. După ce a depus jurământul, el le-a spus colegilor că „promit să rămân același Lae Oprea”.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

8 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

10 ore ago