Economic

Firmele din Timiș, invitate la un târg de inovare în Serbia

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în luna septembrie, o misiune economică la Zrenjanin. Firmele din Timiș sunt invitate la Târgul Internațional ZR-BizNet 2018, continuare sub o nouă denumire a tradiționalului Târg de Inovare și Antreprenoriat INOCOOP.

Târgul Internațional ZR-BizNet Zrenjanin are loc în perioada 20-22 septembrie și se adresează firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier. Sunt așteptate companii din Serbia și din țările învecinate (Bosnia-Herțegovina, Croația, Muntenegru, România, Ungaria), a căror prezență oferă posibilitatea de a stabili noi contacte de afaceri, de a crea parteneriate în domenii de interes reciproc. În cadrul programului conex, vor fi organizate seminarii tematice, prezentări de firmă, întâlniri B2B etc.

Manifestarea expozițională este organizată de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie a Districtului Administrativ Banatul Central Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenjanin. Organizatorii oferă firmelor membre ale CCIA Timiș posibilitatea de a expune gratuit în stand individual sau în stand comun. Costul estimativ al deplasării este de 100 euro / persoană și include transport cu microbuz pe ruta Timișoara-Zrenjanin și retur; cazare 2 (două) nopți loc în cameră dublă; înscriere în catalogul expoziției – se solicită o scurtă prezentare a firmei, coordonatele și interesul specific pentru piața Serbiei; asistență logistică CCIAT pe perioada desfășurării evenimentului. Termenul limită de confirmare a participării este 31 august. Informații suplimentare și înscrieri, la numărul de telefon 0722-503.138, e-mail, Rodica Olinic, consilier Relații Publice.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

10 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

14 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

17 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

17 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

19 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

19 ore ago