Timp liber

Back to school la Iulius Mall. 1.700 de premii, printre care o excursie la Europa Park

Doar câteva zile ne mai despart de începerea noului an școlar, iar Iulius Mall vine în ajutorul părinților și copiilor. Nu mai puțin de 1.700 de cadouri sunt pregătite pentru clienți, marele premiu fiind un sejur la Europa Park, unul dintre cele mai mari parcuri tematice din lume.

Pentru mămici, Iulius Mall Timișoara a pregătit campania „Mămici cool la Back to School”, cu premii care pun în valoare timpul petrecut în familie sau care sunt utile pentru revenirea la ore. În perioada 31 august – 16 septembrie 2018, sesiunile de shopping din Iulius Mall Timișoara pentru rechizite, ținuta din prima zi de școală sau pur și simplu pentru relaxare sunt răsplătite cu surprize. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați în valoare de minimum 100 de lei și să vă înregistrați cu bonurile fiscale în aplicația electronică, la Centrul Info. Dacă vă numărați printre primii 100 de participanți din fiecare zi, veți primi un premiu instant: săculeț sport, voucher la magazinul Diverta, ciocolată Leonidas sau băuturi răcoritoare. În fiecare duminică aflați dacă v-a surâs norocul. Pe 3 septembrie, prin tragere la sorți, Iulius Mall Timișoara va oferi trei tablete Samsung, trei sesiuni de shopping în valoare de 500 de lei, două rucsacuri U Man și două penny board-uri de la acelaşi brand îndrăgit. Pe 10 și 17 septembrie vor fi și mai mulți câștigători. La extragerile din cele două zile vor fi premiați câte 18 clienți: șapte vor primi tablete, șapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man și alți doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man. Pe 17 septembrie va fi desemnat și marele câștigător, care va pleca cu familia într-un city break la Europa Park, în Germania. Valoarea vacanței oferite de Iulius Mall Timișoara este de peste 1.500 de euro.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

10 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

11 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

12 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

16 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

17 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

18 ore ago