Politicieni

Luptătorul Moroșanu lovește și în afara ringului. Ținta, un senator de Timiș

Celebrul luptător de K1, Cătălin Moroșanu, a intervenit în disputa iscată în interiorul PNL după referendum, atacând-o extrem de dur pe Alina Gorghiu. Mai puțin știut este faptul că Moroșanu se numără printre liderii PNL Iași, fiind și consilier județean.

Cunoscut ca unul dintre apropiații lui Ludovic Orban, luptătorul Cătălin Moroșanu n-a ținut cont că senatoarea de Timiș Alina Gorghiu este proaspătă mămică și a încercat să-i dea un knockout. Dar numai pe Facebook, „vina” imputată senatoarei de Timiș fiind faptul că l-a atacat pe Orban, imediat după terminarea referendumului privind familia tradițională. Moroșanu i-a făcut un adevărat rechizitoriu Alinei Gorghiu, mergând până la amintirea unor episoade mai ilare, precum cel cu sandvișul din campania electorală.

„Am privit cu atenție și îngrijorare reacțiile unor colegi în urma rezultatului referendumului pentru modificarea Constituției, prin care au atacat public conducerea Partidului Național Liberal. Din păcate, acest comportament nu este unul singular, ci se înscrie într-un șir de încercări sistematice de dinamitare a PNL și a activității noastre, a tuturor, de către o grupare al cărei principal exponent este un fost președinte al partidului, doamna Alina Gorghiu. Astăzi am convingerea că e absolut necesar să amintim câteva lucruri. Doamna Alina Gorghiu este cea care a reușit să schimbe nu mai puțin de patru candidați la Primăria Generală în 2016, ducând PNL la un scor dezastruos de 11%, obținut de astăzi apropiatul în gândire domn Predoiu.

Doamna Alina Gorghiu este cea care, prin felul în care a gestionat stabilirea listelor de candidați și campania pentru alegerile parlamentare din 2016, a purtat PNL spre alt record negativ, de 18%, partidul cunoscând noi valențe ale ridicolului în urma renumitului episod cu sandvișul. Doamna Alina Gorghiu este cea în mandatul căreia s-a semnat protocolul dintre PNL și CPF, cu întregul suport al domniei sale, și prin persoanele pe care le mandatase în acest sens, domnii Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă.

Faptul că distinsa noastră colegă alege astăzi să își schimbe radical opinia și să arunce vina spre persoane care au formalizat încheierea unui protocol în legătură cu care aceasta își exprimase chiar public entuziasmul și susținerea este o atitudine care nu îi face cinste. Am convingerea că PNL nu are nevoie de cai troieni și nici de sabotori, cu atât mai puțin să fie promovați și susținuți în diferite funcții sau chiar pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile europarlamentare oameni cu zero rezultate, dar nenumărate lovituri interne la activ. Da, doamna Gorghiu, aveți dreptate! Ajunge!” a scris Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook. Prezență activă în campaniile electorale ale PNL, Moroșanu a ajuns de mai multe ori și la Timișoara, cel mai bun amic de aici fiindu-i Nicolae Bitea. (sursa foto: www.cuzanet.ro)

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

46 de minute ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

O oră ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

2 ore ago

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

2 ore ago

În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO

Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la…

2 ore ago

La Ghiroda se va ridica un centru de colectare a deşeurilor prin aport voluntar

Luni, 29 aprilie, primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, a semnat autorizația de construire pentru ,,Centrul…

2 ore ago