Sport

Eşec aşteptat, după un meci echilibrat cu vicecampioana Europei

UVT Agroland Timișoara a suferit prima înfrângere în noua ediție de campionat. Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj, s-a impus în minimum de seturi, scor 3-0, în runda a doua a Diviziei A1 de volei feminin, însă Daniela Lupescu & Co. au avut o evoluție foarte bună în multe momente ale jocului. Echipa bănăţeană a condus în fiecare set, dar diferența a fost făcută de modul în care cele două echipe au gestionat momentele de final. A fost: UVT Agroland – Volei Alba Blaj 0-3 (26-28, 20-25, 20-25).

Formația timişoreană a început excelent meciul de la sala UVT-Oituz. Daniela Lupescu & Co. s-au aflat mai mereu la conducere în primele două treimi, iar pe final au avut două mingi de set, după ce au reușit să anuleze una.

Fanii care au umplut până la refuz sala de pe strada Oituz au asistat la un meci bun și în următoarele două acte. În cea de-a doua parte, Agroland a avut un ecart maxim de patru puncte (14-10), dar nu a fost suficient pentru a egala la seturi.

În cel de-al treilea set, Agro a avut aproape în permanență pe teren trei jucătoare sub 20 de ani. Ajutate de experiența celorlalte colege, Petruța Orlandea, Larisa Vasilică și Sorina Miclăuș au reușit să țină ritmul și să participe din plin la câteva faze aplaudate de public. Gazdele au avut din nou patru puncte în față (11-7), dar vicecampioana a recuperat rapid și a reușit să închidă meciul în minimum de seturi.

Formula de start: Roxana Iancu – 8 puncte (2 blocaje), Barbora Kosekova – 1 as, 1 blocaj, Petruța Orlandea – 6 puncte (2 ași, 2 blocaje), Katarina Jovanovic – 10 puncte (3 ași, 3 blocaje), Maeva Orle – 6 puncte, Daniela Lupescu – 8 puncte (1 as) și Teodora Pusic – libero. Au mai intrat Larisa Vasilică – 3 puncte, Sorina Miclăuș – 2 puncte (1 blocaj) și Diana Cărbuneanu – 1 punct.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

2 minute ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

O oră ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

2 ore ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

15 ore ago