Sport

Avertismentul lui Pero Miloșevici: „Să vină banii, altfel pleacă jucătorii”

Prim-divizionara de handbal masculin SCM Timișoara a obținut o victorie de senzație la Baia Mare, calificându-se astfel în semifinalele Cupei României. Antrenorul muntenegrean Pero Miloșevic a lansat însă un avertisment după acest meci, afirmând că jucătorii vor pleca în lipsa banilor.

Handbaliștii de la SCM Timișoara au reușit o mare perfomanță învingând la Baia Mare și calificându-se pentru semifinalele Cupei României. Și asta în condițiile în care salarile jucătorilor n-au fost plătite de mai multe luni. Antrenorul Pero Miloșevici avertizează că sunt promisiuni care nu s-au onorat și că există pericolul ca jucătorii de top să plece. Nu cu mult timp în urmă primarul Nicolae Robu afirma că nu-i o mare problemă faptul că sportivii de la clubul municipalității nu sunt plătiți, fiindcă s-au câștigat și campionate cu jucători neplătiți.

E o mare victorie a noastră pentru Timișoara! Suntem bucuroși cu toții pentru că și în acest sezon am ajuns la turneul Final Four. E o victorie muncită, cu multe emoții, cu multă oboseală acumulată pe drumuri în deplasările precedente. Îmi felicit băieții pentru tot ce au făcut. Avem nevoie și cred că merităm să primim măcar un salariu din cele restante. Dorința mea pentru acest Crăciun și pentru Anul Nou să fim sănătoși în primul rând, dar să și rămână toată echipa. Dar dacă nu vin plățile în perioada următoare am putea rămâne fără doi sau trei jucători. Felicit jucătorii pentru efortul extraordinar făcut în ultimele 20 de zile cu mii de kilometri parcurși. E mult, dar sunt fericit că am luptat ca leii! Am avut promisiuni anul trecut că urma să organizăm turneul Final Four de Cupa României, sper ca de data aceasta Primăria să ne sprijine pentru a aduce un important eveniment al handbalului nostru!”, a spus tehniceanul.

Acesta însă poate nu știe că și cea mai titrată echipă a orașului din noul mileniu, Timișoara Saracens a fost lăsată de izbeliște, iar autoritățile au contribuit la două înfrângeri ale echipei la masa verde. Și la baschet situația este disperată, clubul pierzând procese cu foști jucători din cauza neplățiilor salariale și fiind obligat să dea o sumă mare, pe care nu o are. Așadar, chiar dacă sportul timișorean mișcă, acesta nu este ținut pe linia de plutire de cei implicați.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

2 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

3 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

4 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

5 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

6 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

8 ore ago