Sănătate

Dermapenul, stiloul „minune” care înlătură problemele pielii

Stiloul, de-a lungul timpului, a fost ustensila prin care s-au găsit răspunsuri la cele mai încâlcite întrebări, fiind semnate armistiții, tratate, și punându-se astfel capăt până și la cele mai îndelungate și adânci probleme. Și în dermatologie, tot cu ajutorul unui stilou – Dermapenul – imperfecțiunile tenului și, în general, ale pielii, se pot înscrie la capitolul problemelor soluționate și îngropate într-un trecut dat uitării.

Dispozitivul medical sub forma unui stilou ascunde 12 microace dispuse în formă de cerc, care face ca pielea să devină întinsă, ridicată și să întinerească. Stiloul dermatologiei, Dermapenul, este folosit pentru reducerea imperfecțiunilor pielii. Liniile fine, timide, din jurul fie a ochilor, fie a buzelor sau chiar și ridurile care brăzdează adânc tenurile își pot găsi soluția cu ajutorul Dermapenului, pielea căpătând elasticitate și suport.

Dermapenul acționează și asupra acneei, probabil cea mai des întâlnită problemă a pielii. Stiloul „minune” al dermatologiei este folosit și pentru îmbunătățirea cicatricelor postacnee, postoperatorii sau de altă natură, pentru tratarea vergeturlor sau a petelor pielii. De asemenea, este recomandat chiar și împotriva căderii părului.

Stiloul prin care dermatologia găsește răspuns eficient pentru problemele pielii acționează prin microace, care pătrund în piele la o adâncime ce poate varia între 0,5 și 2,5 mm. Induce apariția unei faze de vindecare și produce fibre de colagen, care regenerează pielea, fiind înlăturate, în timp, afecțiunile pielii, odată ce substanțele nutritive aplicate pe piele pătrund în profunzime.

„Chiar și de la o singură ședință cu Dermapen, ale cărui rezultate le-am putut sesiza cu ochiul liber în atâtea cazuri, se văd îmbunătățirile tenului. Faptul că tratamentul nu este dureros, este considerat de cei mai mulți pacienți ca un bonus, fiind surprinși. În cazul intervenției cu Dermapen este eliminat riscul de infecție, durata intervenției este mai mică, pielea nu se înroșește iar timpul de recuperare după fiecare ședință este scurt”, a specificat dr. Nadița Popovici, de la Derma Skin.

Centrul de Dermato-Estetică – Derma Skin este unul dintre cabinetele din Timișoara în care se poate aplica tratamentul cu Dermapen. O astfel de ședință costă în jur de 500 de lei și poate dura 40 de minute.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

3 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

3 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

5 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

7 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

8 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

10 ore ago