Diverse

Marele premiu la Loteria Centenarului vine la Timișoara

Marele premiu la Loteria Centenarului a fost câștigat de un timișorean, care a devenit cu aproape patru milioane de euro mai bogat în acest weekend. El a câștigat cel mai mare premiu din acest la Loto 6/49, jucând o variant simplă de doar 10 lei și 50 de bani.

Un timișorean și familia lui vor avea în mod cert sărbători mai fericite ca de obicei. Și asta după ce marele premiu de la Tragerea Loto 6/49 dedicată Centenarului, constând în nu mai puțin de 17.347.829,07 lei (peste 3,72 milioane de euro), a fost câștigat cu un bilet jucat la o agenție din Timișoara.

Câștigul este cu atât mai spectacular cu cât biletul câștigător a costat doar 10 lei și 50 de bani, anunță Loteria Română. Biletul norocos a fost jucat la agenția 35-007 din Timișoara și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de numai 10,50 lei. Cu același bilet, jucătorul a mai caștigat și un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principală Loto 6/49, în valoare de 30 lei. Acesta este cel de-al cincilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49 și, până la această dată, cel mai mare premiu câștigat în acest an la acest joc”, anunță Loteria Română.

Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat în data de 19 iulie 2018. și a fost in valoare de 9.720.865,12 lei. Câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

2 ore ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

3 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

5 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

5 ore ago