Sport

Iarnă productivă la Ghiroda. A revenit Paul Codrea, însă au sosit şi jucători cu experienţă

Fostul internațional român, Paul Codrea se întoarce acasă. De data aceasta nu pentru a sta câteva zile în Ghiroda copilăriei sale sau pentru a se ocupa de baza sportivă din localitate, ci ca și antrenor principal al lotului de jucători din liga a III a, al Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii.

Paul Codrea revine ca antrenor la Ghiroda după o pauză de un an și are planuri mari cu echipa din liga a III-a. „Îmi doresc să creez o echipă care să joace un fotbal spectaculos şi care să câştige fiecare meci şi de ce nu, în viitorul apropiat să promoveze în liga a 2-a”, a spus Codrea.

Fostul internațional este cetățean de onoare al comunei Ghiroda și are 100 de meciuri jucate în prima ligă la noi și 200 de partide in Italia. La națională, Codrea are 41 de meciuri și a marcat un gol pentru România. Ca şi colaboratori pentru returul ediţiei de campionat 2018/2019. Noul antrenor al echipei de Liga a III-a va lucra cu Octavian Popescu – antrenor secund, Albert Alexandru – preparator fizic, Goldan Mihai – antrenor cu portarii, Dumitraşcu Alexandru – delegat.

Lotul de jucatori a suferit unele modificări faţă de începutul de campionat. Gakos Markos, Semeniuc Marius, Mureşan Rares, Lazăr Alexandru, Horcea Cătălin, Mâncaş Cosmin, Berivoescu David, Hotca Denis, Saizu Cosmin, Jichici Petrişor, Sofran Nicolae, Gavriluţă Lucian, Ţugui Andrei, Giuricici Mladibor, Baranyi Alexandru – este lotul care a rămas. Au plecat: Ciobanu Denis, Totic Damir, Vasiliu Darius, Andrei Filip Alexandru, Holovcici Adrian. Au sosit: Ghinescu Răzvan (ASU Poli); Budur Sebastian (Chişineu Criş); Liuba Alin (ACS Dumbravita); Barbu Raul (CSM Lugoj); Popeţ Robert (ACS Carani), Eperieş Dragoş (ASU Poli).

Echipa a început pregătirile pe 14 ianuarie la baza din localitate, iar pe langa antrenamentele zilnice s-a stabilit şi un program de meciuri amicale, nouă la număr, unul astăzi cu divizionara D, Timişul Şag.

În acest moment Ghiroda ocupă doar locul 13 în C4, primul sub linie, obiectivul pentru viitorul apropiat fiind clar, salvarea de la retrogradare şi construirea unei echipe puternice pentru următorul sezon.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

12 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

18 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

20 de ore ago