Diverse

Timișorenii care aruncă gunoaiele la voia întâmplării, pe străzi, amendați de polițiștii locali

Și așa orașul este plin de gunoaie, dacă le mai și aruncăm unde nu trebuie atunci vom avea și mai multe. Polițiștii locali vor să-i pedepsească pe cei inconștienți, care își aruncă gunoaiele la voia întâmplării, și au pornit „la vânătoare”, sancționându-i pe timișorenii nepăsători.

Polițiștii locali au organizat ieri o amplă acțiune pentru depistarea celor care abandonează deșeuri și pentru identificarea de rampe clandestine în zona Calea Martirilor – Piața din Calea Girocului și strada Mureș – Platoul Dâmbovița. Au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, din care trei la societăți comerciale care au abandonat deșeuri pe domeniul public.

Au fost efectuate demersurile pentru igienizarea rampelor formate în zona Piețelor Girocului și platou Dâmbovița. Anterior acțiunii de ieri, au fost efectuate verificări, fiind aplicate sancțiuni, în ultimele două săptămâni, în cazul a 15 persoane surprinse abandonând gunoaie pe b-dul L. Rebreanu, Dâmbovița, Treboniu Laurian, Al. Ferchel Șuteu, L. Catargiu, C. Martirilor, Aleea Icar. Sancțiunile aplicate însumează peste 17.500 lei.

Anul trecut, polițiștii locali au aplicat 3873 sancțiuni contravenționale, atât celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public formând rampe clandestine cât și celor care au aruncat pe jos resturi alimentare și nealimentare. Sancțiunile sunt cuprinse între 500 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2500 lei pentru persoanele juridice.

Puteți sesiza astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro sau pe pagina de facebook Sesizări insalubritate”. 

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

3 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

3 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

10 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

10 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

10 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

13 ore ago